Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 85 / 4 / 0
Witajcie. Ile dni trzeba odczekac przechodzac z olanzapiny na kwete ? (Olanzapine bralem okolo tygodnia)
  • 5884 / 1217 / 43
Myślę, że.nie ma żadnych przeciwskazań.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 24 / 2 / 0
Brałem kwete w dawkach od 100mg do 300mg, ogólnie psychiatra powiedziała mi, że powyżej 100mg ketrel słabiej już działa wraz z zwiększaniem dawki. Ketrel u mnie jedynie na spanie, w ciągu dnia nie ma jakiś mocniejszych efektów.
Jestem bóstwem, lepszym ćpunem od was i jadę was kurwy na haxach
  • 5884 / 1217 / 43
Ja też przyjmuje to na spanie. Zaczynałem od 50mg a teraz 100 - 300.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 684 / 131 / 0
też biorę na spanie już z dwa lata, 100mg codziennie przed snem. Większość czasu nasennie działa lepiej niż benzo
:tabletki:
  • 5110 / 915 / 0
Ja również od dłuższego czasu biorę setkę nasennie. Działa dobrze i wydaje się do tego stworzona, rano nie mam zmulki. Jeden z lepszych neuroleptyków a wydaje się stworzona do leczenia bezsenności.
  • 20 / 3 / 0
Kiedyś brałem bo niby mialo pomagać. Raczej mi nie. Uzależnia gorzej niz benzo, skręty po tym to tragedia. Wyginanie ciała jakieś napięcie, mimowolne ruchy.
Na sen najlepiej bylo brać do 50mg a wyższa dawka to juz warzywo z mózgu.
Na dzien dzisiejszy wole wrzucic cos ala rolki albo lorki.
Dodawali do tego jakis pridinol czy inne gówna.
Do dziś nie moge brać lekow typu hydroksyzyna czy tych cholinergicznych bo sie zaczynam caly trząść jak parkinson albo epileptyk i ratuje sie clonem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.