Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 85 / 4 / 0
Witajcie. Ile dni trzeba odczekac przechodzac z olanzapiny na kwete ? (Olanzapine bralem okolo tygodnia)
  • 5883 / 1216 / 43
Myślę, że.nie ma żadnych przeciwskazań.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 24 / 2 / 0
Brałem kwete w dawkach od 100mg do 300mg, ogólnie psychiatra powiedziała mi, że powyżej 100mg ketrel słabiej już działa wraz z zwiększaniem dawki. Ketrel u mnie jedynie na spanie, w ciągu dnia nie ma jakiś mocniejszych efektów.
Jestem bóstwem, lepszym ćpunem od was i jadę was kurwy na haxach
  • 5883 / 1216 / 43
Ja też przyjmuje to na spanie. Zaczynałem od 50mg a teraz 100 - 300.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 678 / 131 / 0
też biorę na spanie już z dwa lata, 100mg codziennie przed snem. Większość czasu nasennie działa lepiej niż benzo
:tabletki:
  • 5091 / 907 / 0
Ja również od dłuższego czasu biorę setkę nasennie. Działa dobrze i wydaje się do tego stworzona, rano nie mam zmulki. Jeden z lepszych neuroleptyków a wydaje się stworzona do leczenia bezsenności.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.