...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 165 / 22 / 0
Ja nie miałem praktycznie terapii, tak że nie ma się czemu przyglądać, sam przestałem widząc alternatywę dla brania. Ostatnio przyjrzałem się jeszcze dokładniej swoim traumom i okazuje się, że największa była całe życie ze mną, zostawiając te z dzieciństwa, ta trauma ciągle była obok mnie, mimo że myślałem, że to błogosławieństwo, nie mogłem tego "przepalić", obecnie się tego uczę i to robię. Błogosławieństwem będzie jak ją całkiem przepalę i zlikwiduję. Ja mam tyle szczęścia w życiu, że nawet z benzo i opio IV sam wyszedłem a kilkanaście razy byłem 99,9% pewnej śmierci.

Że wszystkim masz rację, ale nie w 100%, każda opinia jest z natury subiektywna a poza tym to nie są sprawy zero-jedynkowe jak się niektórym wydaje.
Uwaga! Użytkownik Grzejnik80 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 165 / 22 / 0
Piszcie coś bo taka peezda na tym forum, że szkoda gadać. A w takie zimno pyerdole wychodzić.
Uwaga! Użytkownik Grzejnik80 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / 12 / 0
No dobra … to ktoś poleci jakaś tzw „nawrotówke” ? Od ponad pol roku lecę a wcześniej miałem ponad dwa lata trzeźwości . Poleciałem tamtego roku w Maju .
W 2024 .03 kończyłem terapie na Babińskiego a w 2020 byłem w Nowym Dworku . Do tego jeszcze kilka krótszych terapii i indywidualne/grupy w miedzy czasie .
W Świebodzinie wiem , ze jest ale trochę za daleko (mieszkam w Krk) .

Wiem tez , że tzw „GWAN” w Krakowie jest dla nawrotowców tylko tam jakoś bym nie chciał .Mam pytanie czy ,, Suchy Jar " to ten gwan , bo już sam niewiem….?

Pozdrawiam Was Hyprilowicze :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu

Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.

Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób

Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.