Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 61 / 8 / 0
Ja ostatnio 1,8g i było gites i dopiero po 72h mam lekką zwałe. Tylko jakby w drugiej części fazy kompletnie spłaszczyło to emocje, empatia się skończyła i trochę jak życie zza szyby, nic cię nie dotyka i nic nie czujesz. No ale dla mnie 1.8g to dawka mocna i kopie.
  • 70 / 7 / 0
Wyjątkowa substancja, i wyjątkowy klimat osób zażywających Fenibut.
Uwielbiam ten vibe.
Kompromis między stosunkowo małym ryzyku uzależnienia, a tym jaka ta faza jest przyjemna i zajebista i jakie niezapomniane chwile można po tym przeżyć, phenibut to kot drug
Dodać wystarczy z 20mg metylofenidatu, odrobinke thc razem z cbg/cbd i I love the night
  • 4 / / 0
Mam pytanie zakupiłem fenibut 350mg od jakiej dawki zacząć na poprawę nastroju I aktywizację?
  • 70 / 7 / 0
@Kazik444 Pierwsza litera firmy?

1200-1800mg+kofeina
  • 193 / 6 / 0
Czy dziurawiec i but gryzą się nawzajem? Zachodzi synergia czy osłabienie działania? A mix buta z lekkim stimkiem DMPEA + hordenina miałby rację bytu?
  • 61 / 8 / 0
Moja teoria im więcej w życiu gabaergikow tym gorzej fenibut będzie działać. Po tych latach mimo że pozytywne efekty nadal sa to skutki uboczne tylko rosną i bez znaczenia jak długa przerwa. Speed efekt antylekowy bodyhigh muzyka brzmi świetnie empatia ale jednocześnie z dupy kołatanie serca zejście jest okropne skręt okropny ,czy warto? Pierwsze razy bez żadnych skutków ubocznych długi czas i zajebiście jest magia niczym przy light wersji MDMA// fenibut to mocny narkotyk i empatia zajebista i wgl antydepresyjny efekt wyjebany w gore. Tak to jest z czasem to wszystko się obraca przeciwko tobie i kiedyś trzeba skończyć. To cpanie

Też nawet gram dla nowych ludzi powinien świetnie działać nie mówiąc o wyższych dawkach, zaczynać moim zdaniem od 500mg bo bez sensu wyżej jak się ma 0 tolerancji i nieprzezarte neuroprzekazniki i pić z kawusia. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu

Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.

Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób

Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.