Tutaj jest pierwszy rozdział liczę na informacje zwrotne od was moje kochane narkuski : https://tinyurl.com/5n8j3tdt
2026 sty 04, 16:32 - scalono / surv
No to ja. Akurat my się znamy bardzo dobrze ale chyba z rok mnie tu nie było xD
2026 sty 04, 16:50 - scalono /surv
podajesz link Z G-oo-gle nasz system go zmienia na duckduckgo zmień hosting na jakiś inny
Ja się nigdy tym nie flexowałem bo w jakim towarzystwie się tym poflexujesz
Chyba tylko na odwyk i w psychuszce
Niemniej miło Cie widzieć.
Miałeś tysiące alterow typu palce w Natalce , eva braun
Życzę Ci zdrowia i szczęścia. Obyś wziął żyć w swoje ręce i wpakował w to dużo dobroci
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
04 stycznia 2026Reanimated pisze: Siema jestem jednym z top 30 użytkowników forum który utracił dostęp do konta. Zakończyłem właśnie 20 letni maraton na alkoholu, lekach i narkotykach i na odwyku napisałem książkę.
Tutaj jest pierwszy rozdział liczę na informacje zwrotne od was moje kochane narkuski : https://docs.duckduckgo.com/document/d/ ... p=drivesdk
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).