Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
20 września 2020pawoleh666 pisze: Wątek tak ubogi w relacje jak użytkownicy etazenu ubodzy w życie![]()
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Po dzisiejszym robię przerwę
[ external image ]
t-butyl-8-bromo-11,12,13,13a-tetrahydro-9-oxo-9H- imidazo(1,5-a)-pyrrolo(2,1-c)(1,4)benzodiazepine-1-carboxylate
Chyba najciekawszy jak dla mnie środek ponieważ nie przepadam za opoidami oprócz alkocholu i GHB a ten środek daje same pozytywne efekty znane z alkocholu bez jego negatywów. Stosowyny w Rosji jako lek dla alkocholików ponieważ ma podobne działanie. To właśnie w Rosji i w innych liberalnych państwach bierze sie pod uwage wprowadzenie go jako środek rekreacyjny jako lepsza alternatywa dla alkocholu gdyż nie niszczy tak mózgu i wątroby. W przypadku przedawkowania można użyc flumazenilu by odwrócic efekty i wytrzeżwieć.
Mam pytanie. Pewien sklep sprzedaje to opisane jako benzodiazepina, na reddit też opisują raporty jakoby benzodiazepinowe. Jak to jest z tym w końcu? Szukam czegoś na uspokojenie, obecnie avizafone dostać nie idzie nigdzie chyba, a też nie chciałbym pakować się w opio jeśli nim tak naprawdę jest. Z góry dziękuję
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.