Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 793 / 142 / 0
Młynka używałem tylko do jointów żeby mieć równo zmieloe. Od kiedy wapuję nie używam młynka tylko kruszę w palcach i to mi wystarczy.
  • 1976 / 324 / 0
....
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2025 przez yoshi420, łącznie zmieniany 1 raz.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 1976 / 324 / 0
Okropne co robisz trichiomy zostają tobie w paluchach i tyyyyyle tracisz zioła się nie tyka paluchami to nie węgiel.
Chyba że masz rękawiczki ale skoro nie chcesz użyć młynka raczej dotykasz spoconymi/(nawet nie spocone lepią) łapskami
Głupota + fujka + no respect do mj tymi samymi łapsami dupsko podscierasz/ nie tłumasz że je myjesz ręce wybielaczem/wodą święconą to jest ohydne tak czy owak. Fuj

Ja zielsko łapię nożyczkami najczęściej - steruje jak dźwigiem do młynka - mielę - wsypuję do specjalnego Mighty narzędzia (zakręcane) - dosypuje ABV (opcjonalnie - bo używam małe ilości 0.08-0.15max) - wsypuję w komorę Mighty - ubijam narzędziem Mighty delikatnie (że jest luźno susz) - zamykam komorę jednostką chłodzącą -waporyzuję full spectrum - 1 chmmura z 1 temoperatury (zakres 180-210 st., lecę co 5 stopni Celsjusza).

PRO SHIT
  • 1976 / 324 / 0
wczorajvisitorQ pisze:
Młynka używałem tylko do jointów żeby mieć równo zmieloe. Od kiedy wapuję nie używam młynka tylko kruszę w palcach i to mi wystarczy.
geniusz
producenci młynków go nienawidzą
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.