Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 2799 / 607 / 0
NB-DMT, tudzież N,N-Dimethyl-tert-butyl-3-(2-aminoethyl) 1H-indole-1-carboxylate to związek bardzo świeży. Legalny w Niemczech. Związek jest prodrugiem DMT.

Spekuluje się, iż po podgrzaniu do odpowiedniej temperatury związek ulega rozpadowi i działa jak zwyczajne N,N-DMT.
Ktoś już planuje testy?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 370 / 110 / 2
Szkoda zachodu i myśle że nawet nie warto zakładać temu osobnego tematu, skoro od razu sie to przekształca w N,N-DMT. Poza tym drogie jak sukinsyn.. Normalne DMT jest tańsze niż to
  • 2799 / 607 / 0
@izopropylofenidat Ja widziałem 85e/1g, dosyć drogo, fakt. Ale przewaga polega na tym, że np. w Niemczech jest legalne.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 775 / 118 / 0
a ja u kosmity starego widzę gieta za 350 i ćwiartke za stówe pln

też mnie ten temat kusi i szukam więcej informacji
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 803 / 457 / 0
Bezsensu, są markety na których dmt lata po 200, tutaj płacicie 400...
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 48 / 3 / 0
Zamówiłem 100mg za 15 euro - czy to drogo czy nie, nie wiem. Nie miałem doczynienia z tego typu rzeczami nigdy. Rozumiem, że normalnie w methpipe można wrzucać i vapować?
  • 48 / 3 / 0
Nie znam się jestem lamerem w tych tematach, ale 25mg vapo dało coś pięknego. Polecam tym którzy boją się 10 godzinnych tripów po kwasie itd. bo vapo działa kwadrans. jak na legalną substancje to mój osobisty ewenement 😁
  • 48 / 3 / 0
Zamówiłem 0,5g tego. Ale... Na sklepie jest też legalne 4-pro-dmt z wyraźnie wyższą ceną. Mogę liczyć na jakąś opinie kogoś kto się zna na tym jakie mogą być ewentualne różnice w działaniu?
  • 48 / 3 / 0
25mg iv bez rewelacji
Polecam vapować - 35mg vapo sreberko dało TO coś.

Ale... Nagle pojawił się klasycznie Zygmunt Chajzer z tłumem ludzi i słyszałem jak krzyczą:
Idź na całość! Idź na całość!

60 albo 70 (bo nie pamiętam na dwa razy sypałem i nie wiem czy dobrze dodałem ale tyle albo tyle) 60 albo 70mg nb-dmt vapo...

Powiem tak. Nie bawię się w to od wczoraj, nie raz zajebałem tyle alfy na strzała, że po prostu leżałem pogodzony, że to koniec, nie raz przegiąłem, ale to...

To nie był badtrip... To nie były halucynacje... To było coś co jeszcze teraz wywołuje dreszcze... Nie mogę powiedzieć co dokładnie widziałem. Ale mogę powiedzieć, że widziałem niebyt, czułem strach przed nim, jednocześnie respekt, szacunek i miłość.

Naprawdę mocne przeżycie. Takie ilości to tylko dla ciut doświadczonych w używkach, bo laik ląduje w psychiatryku co nie.

W chuj aktywne gówno. 35-40mg wystarczy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.