Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 43 / 7 / 0
W przypadku tryptamin takich jak 4homipt nie ma żadnego sensu przygotowywanie jakichkolwiek roztworów. Bardzo dobrze przechowują się one w prochu, a 20 mg to jest już taka ilość, że można spokojnie ją odmierzyć na wadze miligramowej. Mój 4homipt, zapakowany razem z saszetką żelu krzemionkowego, przeleżał sobie 6-7 lat w szafce w temperaturze pokojowej i dalej klepie tak samo. Co do koloru, to nie musi być jasno beżowy, może być jasno szary.
  • 29 / 10 / 0
18 października 2020pandimen pisze:
11 października 2020misspill pisze:
Odstawiłam na czas tripa jedynie trazodon, którego brałam - bagatela - 25mg.
No właśnie, kiedyś zauważyłem, że na trazodonie nie było mowy o tripie 4-HO-MiPT, jak i na LSD/AL-LAD i od tamtej pory używałem na wyłączanie tripa, gdy za bardzo mi odwalało, ale byłem jeszcze świadomy, że mogę trip przerwać; jedynie trzeba po zażyciu trzeba było trochę poczekać, aż zacznie działać.
Ja brałem trazodon nasennie + chyba nawet żarłem jakiegoś innego antydepresanta a 2 pillsy rzekomo po 20 mg zmiotły mnie z planszy i ziomek musiał mnie odprowadzać do chaty, bo zalało mi oczy fraktalami, tak więc nie jestem przekonany co do tego, że nie działa po antydepach. W tamtym momencie jedyne co mi przychodziło do głowy, to że ewidentnie się nasypalo do pillsa za dużo, albo że to właśnie antydepy wzmocniły działanie. Bliżej temu było do 60 mg niż 40 (nie umiem ocenić, bo był to pierwszy raz jak homipt mnie tak sieknął i pierwszy raz, gdy byłem tak pewny siebie, że nie wziąłem ze sobą benzo).
"Jesteś dla tego prostego, wygodnego dzisiejszego świata, zadowalającego się byle czym, za bardzo wymagający i za głodny, on cie wypluwa, masz dla niego o jeden wymiar za dużo."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.