raz wziąłem velo cherry ice i prawie się porzygalem
polecacie jakieś sensowne smaki zamiast zwyklego ice? i jakiej marki?
przeniesiono do ogólnego - nv13
one by one we will take you
Uzależnienie.. ? pewnie jakieś występuje ale nie narzekam, jestem na dobrej drodze. 1 saszetka wystarcza mi na cały dzień. Jestem ekonomistą i wolę kupić mocniejsze w takiej samej cenie co te z niską dawką nikotyny. Tak jest oszczędniej. 1 saszetka na cały dzień, a wygląda to tak u mnie : najpierw 2 minuty w gębie, za kilka godzin 3 minuty, następnie 5 minut i wieczorem 30 min przed snem :) 1 saszetka na 4 razy mi wystarcza. Ktoś powie że to głupie ale to mój wybór. Wspominałeś coś o "ekstremalnych dawkach nikotyny.. " Ja wiem czy to takie ekstremalne. Uważam że odpowiedzialne wręcz. Kiedyś wapowałem 2 szt jednorazówek dziennie, następnie przerzuciłem się na Snus i czuję że niebawem zapomnę o nikotynie. Pozdrawiam.
one by one we will take you
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.