https://imgur.com/a/X6XhfqD
Powiedziałbym że miałeś szczęście w tym sensie że rany są małe, ja dopracowałem się wielu jak pięciozłotówka albo i lepiej, mam dosłownie sznurki takich blizn na nogach. Jeśli już ładujesz w kabel to staraj się zawsze zachować BHP i mieć pewność że jesteś w żyle kiedy podajesz, większość tego gówna mam po nie trafieniu w kabel.
Przy okazji, orientujecie się ile potrwa zanim stwardniała żyła wróci do normalnego stanu? Mam jedną drogocenną żyłę na nodze i nie mogę jej zepsuć.
Swoją drogą bardzo jestem ciekaw jak to działa że kiedy zanikną naprawdę duże kable na rękach i nogach, kończyny nadal są sprawne. Ale z nogami nie powiem, bardzo często mnie bolą nie tylko po wysiłku i obawiam się że prędzej czy później będą duże problemy. Na wszelki wypadek zainwestuję w diosminę i podobne substancje.
No elo, mam problem - tydzień temu przyjąłem iniekcyjnie ~100~150mg 3-CMC, stężenie było dość srogie bo jakieś 0.3ml. Po kilku dniach od iniekcji zacząłem odczuwać ból wzdłuż żyły (iniekcja była w żyle na łydce), następnie zaczerwienie i zasinienia od łydki do uda - tak jak idzie żyła. Czy to powierzchniowe zapalenie żył czy coś groźniejszego, boli już z 4 dzień (9dni od iniekcji)? Trochę stresuje się ew zatorowoscia płucna, kiedyś brałem kilkanaście lat heroine ale takich przebojów to nie pamiętam
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.