Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 420 / 43 / 0
@NTM3689 a chyba ze 35 zł. To był bardzo tani vendor z lasu. Po ostatnim tripie na 30mg 2cb-fly raczej ją polecę niż MAL. Wychodzi ekonomiczniej i jest bogatsza w efekty przy relatywnie niksim i krótkim bodyloadzie.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 22 / 1
Zależy mi na legalności i przy okazji chce mieć taką otoczkę tajemniczości, że wiesz mało kto to brał i robię coś rzadkiego. 2cx kojarzy mi się z patusami i naćpanymi kurwami na jakiś wixach, nie moje klimaty.
W takim razie rezygnuję bo 120zł za 0,25g tej substancji to rape, jak kiedyś chodziło 35zł za grama xd
Chociaż nwm może to być jakiś zajebisty sort, zamieniający cię w szamana kto wie...
  • 3177 / 888 / 5
Bardzo fajna substancja. Długo się rozkręca ale i długo działa. Dobry podkład pod tryptaminy.
Na samym MAL można przetańczyć noc, wyprzytulać nieznajomych i bez cienia zażenowania iść spać.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 102 / 56 / 0
Jak byście polecili przechowywać toto w roztworze? Przechowywanie raczej długoterminowe, byłoby to wyjmowane może pare razy w roku żeby przyjąć dawkę. Myślałem o standardowym zrobieniu tego w spirytusie, ale czytałem też coś o robieniu mieszanki mniej-więcej 50% etanolu i 50% wody destylowanej. Co sądzicie?
  • 2964 / 1600 / 35
06 września 2021DzoBajden pisze:
Bardzo fajna substancja. Długo się rozkręca ale i długo działa. Dobry podkład pod tryptaminy.
Na samym MAL można przetańczyć noc, wyprzytulać nieznajomych i bez cienia zażenowania iść spać.
No opisałeś substancje chyba najlepiej jak dało się meskalina jednak wygrywa.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 2636 / 555 / 0
Nie nadaje się do solowych tripów?
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.