Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Hejka koleżanka dała mi coś takiego mówiąc, że to oksy w co nie chce mi się wierzyć. Tabletka dosyć duża. Jakby ktoś mógł zidentyfikować byłabym wdzięczna.;))
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 3446 / 715 / 9
Ni chuja. Wała Ci pocisnęła. Chyba, że to te vintage 160 bez otoczki. Nie no, za chuja. Oxy jest zawsze okrągłe.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 5 / / 0
Kiedyś kupiłem coś sprzedawanego jako klefedron, po zażyciu 12 tabletek waleriany i wciągnięciu 3 kresek tego "klefedronu" doświadczyłem oszołomienia i halucynacji układających się w fabułę, czy to na pewno był klefedron czy coś innego? Nie wydaje mi się żeby klefa powodowała tak żywe halucynacje

scalono. lady

Czarno-przezroczyste kryształki, średnia euforia, na drugi dzień potwornie silny zjazd, najmocniejszy w życiu, co to mogło być?
  • 1 / / 0
Jakiś silny katynon, może Heksen
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.