I o chÓj chodzi z robieniem zapiekanek "osobie partnerskiej"? To jakaś tęczowa nowomowa, czy ki chÓj? Ten tetrazepam zamienia ludzi w transów/pedałów?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Co do pedałów – owszem dużo się od nich nauczyłem, a mianowicie są oni dobitnym dowodem na to, jak bardzo można zostać zmanipulowanym. Niektórym szczerze współczuję, bo tęczowa propaganda zniszczyła im życie, choć widzę plusy. Słabe jednostki nie przekażą dalej genów, co uważam za wybitne. Natomiast w kwestii przypadków bez możliwości poprawy, cóż, piecyki mamy, wystarczy włączyć. Na tym kończę ten interesujący offtop i zapraszam do tasiemca i hyde parku jeżeli masz ochotę na dalszą dyskusję.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.