Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
361
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
328
32%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
129
13%
Nie, nie dziala.
193
19%

Liczba głosów: 1011

ODPOWIEDZ
  • 356 / 135 / 0
@Ricardop 20mg paroksetyny i 50mg sertraliny
  • 3 / / 0
Powiedzcie mi, ile czasu poczekac na dawce 100 mg zanim zwieksze dawke i czy podbic na 125 czy od razu 150 mg, bo depresje w miare usunela tzn nadal jest hustawka raz dobrze a raz chujowo, ale slabo dziala przeciwlekowo tzn troche cos tam ale wolalbym mocniej bo te leki jednak wracaja. Jestem na 100 mg jakies 10 dni.
  • 152 / 58 / 0
@Macabra ja bym od razu na 150mg wskoczył, u mnie dopiero taka dawka coś tam przeciwlękowo robiła. Nie czekałbym na 100mg dłużej jeśli zależy Ci na efekcie anksjolitycznym, tutaj zdecydowanie wyższe dawki pokazują większy potencjał.
  • 751 / 111 / 0
miedzy 100 a 125 nie ma zadnej róznicy, docelowo dawka to 200

serttralina to fajny legalny narkotyk, który powoduje zainteresowanie niemądrą pracą i przypadkowe walenie konia. Wiedzie na manowce ale jest poprawa i doceniaszto.

cZY jest to dobry plan na dłuższy dystans? chuj wie, raczej nie. Chcesz być zombie masz wiele opcji dlaczego ta? chcesz się zmienić i stawiasz pytania no to tak leqqo nie bydzie, ale mi sie nie chce
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 1 / / 0
wczorajMacabra pisze:
Powiedzcie mi, ile czasu poczekac na dawce 100 mg zanim zwieksze dawke i czy podbic na 125 czy od razu 150 mg, bo depresje w miare usunela tzn nadal jest hustawka raz dobrze a raz chujowo, ale slabo dziala przeciwlekowo tzn troche cos tam ale wolalbym mocniej bo te leki jednak wracaja. Jestem na 100 mg jakies 10 dni.
U mnie 150 było tak na miesiąc bądź dwa potem zjechanie do 100 , ale bez pregaby doraźnie to by nie było racji bytu
  • 3 / / 0
Nic sie nie stanie jak wypije 2-3 piwka na sertralinie?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.