Dział dotyczący roślin zawierających substancje wywołujące in vivo uspokojenie organizmu, m.in. kratom i sałata jadowita.
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Kurde, mam udany powrót do tego ziela....namiastka opio uskuteczniająca nastrój. Tanie, imo skuteczne, no druga sprawa że ja piję mocne napary z dużej ilości w półlitrowym kubku, a jak w zielarskim lokalnym u wiedzminki powiedziałem pół żartem że naturalny polski depresant, to się zaśmiała bo chyba wiedziała że to taki typ ziół bo najpierw chciałem kupić maczek kalifornijski, ale nie było i zdecydowałem się na glistnik 6.80 za opakowanie, i nie żałuję. Co ciekaw polepszył mi nie kojarzoną a tego typu rzeczami pamięć krótkotrwałą ułatwiającą ciągłość toków myślowych i rozumienia zawartości swojej własnej głowy.

scalono - łysy

Ktoś napisał recenzję glistnika na allegro że wspomaga osiągnięcie realności snu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 715 / 75 / 22
Z niecierpliwością czekam na, niedaleki już, sezon na to ciekawe ziółko (moment kwitnienia i owocowania). Chciałbym powtórzyć fazę jaką miałem po wygotowaniu reklamówki świeżaka z cytryną. Wyszło mi jakieś 1,5 l odwaru i zadziałało to wybitnie podobnie do dużej dawki DXM (450 - 600 mg) z lekką, opiatową nutą i "spokojnością" wielką. Były też efekty polepszenia pamięci jak napisał powyżej Verbalhologram i bardzo wyraziste sny, ale niekontrolowane. Tym razem zagęszczę i odparuję aby mieć miej do wypicia, bo smak jest okrutny.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka

W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.

Doniósł na „kolegę”, bo wyczuł w szatni marihuanę

Niecodzienne zgłoszenie wpłynęło do policji 2 kwietnia 2025 roku. O godzinie 15:35 funkcjonariusze konstantynowskiej „patrolówki” zostali wezwani do jednej z firm działających na terenie miasta. Powód? Pracownik administracji wyczuł podejrzany zapach marihuany, wydobywający się z jednej z pracowniczych szafek.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).