Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2115 / 625 / 0
W Warszawie wiele sztuk, w Łodzi - właśnie ujęłam Wam na rezerwację. 😉
Cena progresywna, niestety, 5mg 30tbl około 120zł, zatem 10mg 240zł z groszami.
Milutka Pani zarezerwowała do popołudnia w sobotę, kiedy dopiero będę mogła podjechać.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 2 / / 0
@Merx dzięki, przeoczyłem. Chyba zaczekam i wtedy dopiero uderzę do specjalisty.
  • 687 / 153 / 0
A ja dopiero teraz zerknąłem że coś tak pięknego dotarło do Polski. Na co wy to sępicie jak można wiedzieć? Zbiorowe adhd? Ja to chceee.
  • 2115 / 625 / 0
Po 18 roku życia cudownie zdrowiejesz, @DobryWujas, zostaje 100% czyli 120zł za 5mg x 30 tbl lub 240zł za 10mg x 30 tbl, analogicznie obstawiam 20mg x 30 tbl za 480-500 zł. Z tym, że Tentin startuje się od 5mg, no max 10mg, JEDEN raz dziennie. Na co sępimy? Na historię z metylofenidatem, nie jedną pakę, nie trzy, nie trzydzieści. Pierwszy lek, który faktycznie mi pomaga, nie to że spiduje, nie to że latam po ścianach - mam na myśli grupę leków na ADHD, bo dalej aktualnie zostaję na Medikinecie 20 IR i może lepiej patrząc na cenę (30zł opakowanie IRek największych na 100%), ale jak jakimś cudem dział IT mMedicę zaktualizuje, to ponowię próbę z Tentinem 10mg, a może wtedy już 20mg. Tam to wszyscy starej daty i "niekomputerowi" są, i lepiej było jak wszystko było na papierze, wiadomo.

Pytanie:
Zrzut ekranu 2025-04-15 o 13.23.58.png
Odpowiedź:
Zrzut ekranu 2025-04-15 o 13.24.15.png
NIe wiem, na jakich programach pracują Wasi magicy, ale napotkałam na problem z tzw. dupy strony; już nawet nie było kręcenia nosem na "dekstroamfetamina/dexamfetaminum", było "jak umiesz to znaleźć to wyklikaj bo ja nie mogę". Załączam screeny od przemiłej pani z sekcji pytań.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 687 / 153 / 0
To nie dla mnie. Nigdy nie sępiłem MPH. Chyba, że znalazłbym jakiegoś miłego lekarza który by mi to wypisał. :(
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.