4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1391 / 222 / 0
Miałem niedawno próbkę mefedronu i podałem ją iv tylko niepotrzebnie podzieliłem ją na dwa i byłem już zrobiony fetą. Także wjazd ledwo poczułem, pewnie byłoby lepiej gdybym całość podał na raz.
  • 1885 / 421 / 4
nie chcę nikogo moralizować, ale przed zapodaniem iv - sprawdzasz wgl. czy dostałeś mefedron?

jak np w próbce będzie: NEP ? hEX? albo nie daj boże alfa?
jak to u Ciebie wygląda? masz sprawdzone źródło? bo to jedyna opcja w której w ciemno lecisz w kabel...
DXM
  • 1391 / 222 / 0
@DuchPL ufam vendorowi, ale prawdę mówiąc nigdy tego nie sprawdzałem, waliłem jak leci. Kiedyś nawet ta niepewność mnie ekscytowała, później już miałem to w dupie.
  • 51 / 1 / 0
@DuchPL wg mnie to nie takie proste z tym sraniem, po 4mmc nie muszę wcale, a po klefedronie przeczyszczenie po minucie
  • 1391 / 222 / 0
Czasy stacjonarek przeżyłem w Irlandii i wtedy wszystko chodziło w anonimowych samarkach z głupimi nazwami typu Pablo, Magic czy Charlie. Zwłaszcza Magic było zajebiste i wyróżniało się na tle reszty, myślę że to był mefedron ale może jakaś mieszanka z MDPV na przykład. Było też kilka prochów które były słabe, ale raz byłem w miejscu gdzie walało się od chuja igieł i strzykawek i właśnie te puste samary, cokolwiek to było najwyraźniej dobrze wjeżdżało dożylnie, mi wtedy do głowy nie przychodziło żeby pukać chociaż bujałem się z kumplem który wcześniej zapodawał heroinę także mógł mnie nauczyć. Bóg wie co by się ze mną stało gdybym już wtedy wszedł w iv i nie weszła by wkrótce delegalizacja.
  • 1 / / 0
Witam będę miał robiony test na mocz ale taki kupiony z strony militarnej. Test na pewno jeżeli brałem wyjdzie pozytywny jak w 24 godziny mogę vos zrobić z moczem żeby test wyszedł błędny?
  • 4985 / 847 / 0
Drugi kubeczek od osoby ktora jest czysta . Jak sikasz w toalecie tj dostajesz kubeczek idziesz do kibla i masz dac to drugi mocz od osoby czystej w mini termosie , mozesz schowac w gacie bo nie bedzie czasu na podgrzanie .
To jest taki myk na ktorym wielu pada
Stara wyga od razu pozna ze mocz podmieniony bo bedzie chlodny a nie cieply .
Wystarczy ze wezmie kubeczek do reki.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 14 / 1 / 0
Chyba zepsulam sobie 3 g towaru xD Wzielam 4 ze 2 miesiące temu, zjadlam trochę i mi się znudziło więc odłożyłam do pojemniczka, razem z feta którą powinnam byla wyrzucić bo chyba byla jakas zanieczyszczona i mi nie podchodziła, oczywiscie w dwóch osobnych samarach ale widzę ze równie dobrze mogło być wymieszane xD Teraz patrzę bo naszła mnie ochota i przez ten czas pożółkło jak cholera, na folii w środku są wręcz pomarańczowe kropelki a do tego mocny chemiczny zapach. No kurka nie spodziewalam się tego, samarki musiały być jakieś nieszczelne albo nie wiem bo śmierdzi jak kryształ zmieszany z fetą. Domyślam się że już nadaje się tylko do wyjebania? :(
  • 1244 / 314 / 12
No cóż… dopóki nie spróbujesz to nie będziesz wiedzieć :korposzczur:

U mnie dawno temu na osiedlu gówniarze waliły wynalazki z jednego parapetu i raz pewien małolat przyszedł na ciśnieniu, wszystko to co się ostało zeskrobał i przyjebał - legenda głosi, że tak oto powstał amfedron %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.