Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 779 / 45 / 0
Dziś miks 50mg zolpi z jednym piwem smakowym 0,0% i małą paczka tchio. Coś fajnego ale nie tak jak na początku jego brania.
  • 3013 / 1015 / 0
ja dzisiaj około północy sporządziłem sobie do iniekcji roztwór wodny zawierający 10 mg zolpidemu oraz ok. 15 mg metylofenidatu. okazało się, że powyższe farmaceutyki dosyć dobrze ze sobą współgrają - po zastrzyku odczułem jednocześnie pobudzające działanie MPH oraz ten charakterystyczny dla zolpidemu "headspace", wygładził on także działanie stymulantu. tzw "kop" był wyczuwalny, gdy wstałem, to aż w głowie mi się zakręciło, ale w dziwny sposób było to odczucie miłe. nie jest to połączenie do stosowania w dzień, przy ludziach, albo mając coś ważnego do zrobienia, bowiem czuć jednak negatywny wpływ na funkcje poznawcze ze strony zolpidemu.

chciałbym, jako użytkownik z gwiazdką, zakomunikować, iż takie połączenie jest bardzo ryzykowne i potencjalnie szkodliwe dla zdrowia. istotnym zastrzeżeniem jest również to, że pomimo łatwego ekstrahowania, roztwór wychodzi "mleczny" i mimo odpowiedniej filtracji nie jest całkowicie transparentny i może zawierać zanieczyszczenia. metylofenidat z kolei zawiera talk, który dostaje się do pompki niezależnie od dokładności procesu filtracyjnego, który to osadza się w organizmie i obciąża płuca i niekiedy nawet prowadzi do talkozy.

abstrahując, muszę powiedzieć, że czuję się przednio. taki ultra-lite poor man's pharmaball. %-D
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 11 / / 0
Może jest o tym tu gdzieś ale nie umiem szukać, jak wygląda reakcja zolpi z MPH bo jednak benzo dziury w pamieci, medi na skupienie jak koncentracja po tym.
Czy jest to wgl miks warty uwagi? Chciałbym trochę zniwelować bezsenność podbitą jeszcze bardziej przez MPH bo jednak chodzenie spać o 6 codziennie jest męczące. Miałam przerwe 2 dni od medi to spałam kiedy sie dało, jednak mam teraz bardzo dużo nauki i nie moge sobie na to pozwolić.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.