Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 294 / 52 / 3
Teraz mnie tak naszło. Trochę to obrzydliwe, ale wsm sam jenkem też taki jest. A jakby do butelki jeszcze narzygać. Może to by jeszcze dodało efektów. Np rzygając po jakimś dragu możnaby to zlać do butelki i skorzystać drugi raz z tej samej substancji.
  • 1368 / 499 / 0
Dlaczego "środki wziewne" a nie "substancje odzwierzęce", proponuję przeniesienie tematu.

A propos przenoszenia tematu, to po dwóch tygodniach w butelce na słońcu na balkonie jenkem należy leżakować minimum rok w dębowych beczkach. Wtedy podłączamy aparaturę która usuwa powietrze z oparów, żeby uzyskać ich jak największe stężenie (w komorze próżniowej żeby ciśnienie atmosferyczne nie zgniotlo nośnika materiału) i ładujemy pod ciśnieniem w naboje — takie jak do inhalacji NO2. I dopiero wtedy w balonik i wdychamy. Tak to się robi poprawnie, a nie jakieś gówno nie produkt i potem plotki i mity, że jenkem nie działa. Działa, tylko trzeba wziąć spory wdech na puste płuca. Ruska dezinformacja nie chce, żebyście mieli dostęp do naturalnych narkotyków pochodzących od człowieka, jak adrenochrom czy chociażby jenkem. Ja zaraz się szykuję do inhalacji nabojami z 2020 i będzie grubo.

I tak, to co zjesz przed rozpoczęciem produkcji ma znaczenie, ale u każdego działa to inaczej. Różna dieta daje różne efekty u różnych ludzi, wstępnie bym zakładał, że wynika to z różnic grupy krwi ale znam za mało entuzjastów jenkemu żeby moją próbkę uznać za statystyczną. Dlatego trzeba eksperymentować z różnymi posiłkami, najlepiej zrobić w ciągu miesiąca kilka butelek i po roku już będzie wiadomo co powinieneś jeść w celu zgromadzenia budulca.

I nie powinno się łączyć jenkemu z żadnymi empatogenami, SSRI, IMAO, ogólnie zespół serotoninowy stanowi tutaj poważne zagrożenie
i nie sugerujcie się żadnymi postami w stylu "wziąłem jenkem na sertralinie i było spoko". Tacy ludzie otarli się o śmierć albo wymyślają i nigdy jenkemu na oczy nie widzieli. Może mieli też jakieś podróbki z Azji, nie wiem. Prawdziwy jenkem sam w sobie mocno wywala serotoninę i nie ma co ryzykować. Życie się ma tylko jedno. Pamiętajcie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Przełomowe zmiany w holenderskiej polityce narkotykowej. Legalna marihuana tylko w 10 miastach

Holandia, kraj słynący z liberalnego podejścia do marihuany, wprowadza rewolucyjne zmiany w swoim systemie regulacyjnym. Od kwietnia 2025 roku tylko w 10 wybranych miastach holenderskie coffeeshopy będą mogły oferować swoim klientom wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. Ta fundamentalna zmiana stanowi część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji konopi.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.