ODPOWIEDZ
  • 2554 / 525 / 0
Otoczenie musi mieć fajnie jak po takich 2 tygodniach wyjdziesz chociażby do sklepu, jeszcze z nieumytymi zębami. Ja pierdolę, przeciętny żul jest bardziej zadbany.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 614 / 142 / 0
Ja miałem przepiękne zęby podczas mojego romansu z alfą vapo. To były takie dzikie harce jakby chciała mnie Madison Ivy.
  • 134 / 11 / 0
Na mojej górnej szczęce, zadomowiła się próchnica. Ale, odkąd stosuję pastę Elmex pomarańczowa, do szczotkowania, czarna próchnica się odrywa. A, pozatym dbając. Codziennie myję włosy łonowe, pod pachą i na głowie. Używam też perspirantów.
Ogólnie, nie lubię czuć się smierdzàco.

Kilka miesięcy temu kupiłem perfum.
Zapach jednak za mocny, teraz się doinformowałem że islamskie perfumy odwzorowują oryginały w 80proc.
A kosztują, 5x taniej. La taffa, zwie się.
  • 1867 / 304 / 0
Ja od dziecka o zęby dbam intensywnie, raz może dziurę w życiu miałem do dentysty praktycznie nie chodzę. Przyczyna? Nauczono mnie w domu poza tym zęby to wizytówka człowieka. I wolę uniknąć tego bólu, mam na ból niską tolerancję - zakłóca mój komfort. No i tysiące w kieszeni, które wy wydaliście na dentystę hehe
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 546 / 100 / 0
Można też mieć jak ja że myjesz zęby codziennie, bardzo tego pilnujesz a i tak genetycznie masz tak słabe szkliwo że średnio raz na dwa miesiące jakaś dziura wyskoczy i bez dentysty się nie obejdzie
:tabletki:
  • 614 / 142 / 0
A idźcie fchuj. Ja tak mam. Na zębie jedna kropeczka a to jakby robak drążył dziurę w jabłku. Raz tak nawet kanałówke miałem.
  • 1867 / 304 / 0
08 lutego 2025krzychv pisze:
Można też mieć jak ja że myjesz zęby codziennie, bardzo tego pilnujesz a i tak genetycznie masz tak słabe szkliwo że średnio raz na dwa miesiące jakaś dziura wyskoczy i bez dentysty się nie obejdzie
Albo od dragów. Fakt, geny jeśli chodzi o zdrowie mam dobre, w tym pewnie i zęby. Mało kto w moim wieku ma w takim stanie myję po 2x3min nawet nie 3 razy czasami, no i Listerine
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 614 / 142 / 0
Mi to dentystka mówiła, że ja mam po prostu "tego typu szkliwo". Oczywiście nie zaznajomiłem ją z tematem spożywania przeze mnie thiocodinu a zdarzało się że nawet go rozgryzałem. Mało tego! Kiedyś chyba polecałem tę metodę... ups.
Narkotyki Oczywiście że nie są obojętne, bo wypłukują minerały. Także te z zębów. Jednak to w jaki sposób ząb się psuje myślę, że może mieć już podłoże genetyczne. Czy najpierw po prostu zjada całą koronę czy idzie jak kret i atakuje od środka.
  • 209 / 46 / 0
Myjcie zęby zawsze przed snem, pastę kupujcie z zielonym znaczkiem na końcówce do wy gogolo wania o co chodzi. można jeszcze do mordy zanim zacznie się szorowanie dodać tochę wody utlenionej serio ! ona świetnie zmienia środowisko kwaśne w mocno zasadowe które lubi każdy ząb !
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 546 / 100 / 0
Dragi oczywiście też na pewno wpływają na zęby, ale mi całe życie psują się tak samo czyli w chui często. Nieważne czy to byl etap z dragami czy bez. Matka ma takie same zęby więc zgaduje ze to po niej
:tabletki:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
91 kg marihuany w przesyłce z USA

Funkcjonariusze Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego przejęli przesyłkę ze Stanów Zjednoczonych, w której znajdowało się 91 kilogramów marihuany. Czarnorynkowa wartość przejętych narkotyków to ponad 4,3 miliona złotych. W wyniku akcji zatrzymano trzy osoby związane z przemytem.

Zapytała ministerstwo o marihuanę. jest odpowiedź. Teraz nie ma już najmniejszych wątpliwości

Ministerstwo Zdrowia przedstawiło stanowisko w sprawie standaryzowanych form marihuany medycznej, metod ekstrakcji, dawkowania i potencjalnych działań niepożądanych. Podkreślono, że surowiec farmaceutyczny Cannabis flos może być wykorzystywany do sporządzania leków recepturowych, a jego dopuszczenie do obrotu nie wymaga badań klinicznych, lecz jedynie oceny dokumentacji jakościowej.

Przemyt narkotyków z Peru: 3,5 kg kokainy zabezpieczone przez służby w Warszawie

Funkcjonariusze Zarządu w Kielcach CBŚP wspólnie z funkcjonariuszami z Placówki Straży Granicznej Warszawa — Okęcie przechwycili na warszawskim lotnisku Okęcie ponad 3,5 kilograma kokainy. Śledztwo nadzoruje Prokuratura Rejonowa Warszawa Ochota w Warszawie.