Na szczęście to doświadczenie, a potem 3 miesięczna anhedonia mnie zbudowały.
@ripppmisichan
Po takiej rutynie te tabletki to już bardziej placebo częściowo może zmniejszać lęk uogólniony
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Wybacz nie mam czasu, aby wszystkie informacje zamieścić w jednym poście, polecaam chatGPT lub memantyna-watek-ogolny-t27207.html?hilit=memantyna
i nie z godzę się z Twoją tezą, szczególnie jak przeczytasz moje posty w w/w temacie.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Następnym razem poproszę doktorkę o lorazepam, podobno dobrze działa.
Klon działa głównie w tle więc jego zażywanie nie przynosi oczekiwanych efektów.
Pamiętaj również że benzodiazepiny są jednym z najsilniej uzależniających substancji, więc zeby zachowac umiar, wrzuc se ta tabletke tylko dwa razy w tyg. Bo potem dojdzid trzeci i bedzisz codziennie chillowal. To nie bedzie oznaczac jeszcze dramatu ale sciezki w mogu zapisaly ten mechanizm a wtedy w najlepszym przypadku lekarz przestanie Ci wypisywac
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.