Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 63 / 23 / 0
16 października 2024london5 pisze:
Szkoda nosa na to.
Bombki albo w żyłę.
Oj @london5, od zawsze wiedziałem że my to byśmy się dogadali, też uważam że ketony jak 3/4mmc czy 3/4cmc nie nadają się do walenia w klame. Bombka jeśli komuś odpowiada opóźnione wejście jak przy pillsach ale prawdziwe oblicze one okazują dopiero podane dożylnie. Wjazd ketonów jest nieziemski, żaden inny narkotyk mi tego nie dał. Żadna heroina ani inne opio nie zagwarantowały mi nigdy tak szalonego wjazdu jak po beta ketonach.
A Ci którzy sniff praktykują to tylko posty smarują typu "co się dzieję z moim nosem?" No popsuł się od tego żrącego gówna. Ale żyły tez potrafi popalić to gówno %-D
  • 130 / 19 / 0
Po ponad rocznej przerwie i detoxie dorwałem za śmieszną cenę 5g za 23€.

Pachnie troche slodko i migdałowo, w żadnym wypadku chlorowo czy wrecz żrąco (chociaż tak wyglada). W kolorze śnieżnobiały proch i gdzieniegdzie kryształy trochę bardziej żółtawe, a rozdrabnia się to jak typowe 3MMC czyli mega przyjemnie i łatwo.

Coś tam w nos gryzie ale to nie to samo jak przy chlorze, że wykrzywia ci pół mordy a spływ jak domestos z kretem w jednym. Tu jest delikatnie i tak myślę czy to takie mało czyste 3MMC czy jednak jakiś łagodny chlor :cojest:

Same odczucia trochę odbiegają od 3MMC (albo przez ten detox coś mi się tam pozmieniało), łagodny speed, chęć zajęcia się czymś i tym czymś może być najprostsza rzecz przez kilka godzin. Jak narazie poszły dwie kreski od 13 w odstępie mniej więcej 3/4h i powiem szczerze, że długo trzyma ale nie tak chamsko, że wypierdalasz z orbity na kilka godzin a miło i można funkcjonować.
  • 63 / 23 / 0
No ja Ci muszę przyznać że trafiłem po latach na rzekomy sort 3MMC, kilka lat totalnej absty, receptory wyzerowane - 150mg na pierwszy strzał iv rozjebało jądro systemu totalnie! Euforia połączona ze speedem, ciało pada na łóżku i wije się jakby jakieś >300mg MDMA wjeżdżało a serce bije naspeedowane max. No i rozmycia obrazu ale to po prawie wszystkich b-k w większych dawkach %-D Mój opis wygląda na legit sort trójki, twój opis mało trójke opisuje. Chociaż nie napisałeś dawek....
Ja waląc i.v przynajmniej na smak sorty mogę rozpoznać %-D chlory mają obrzydliwy chemiczny, pewnie chlorowy smak a 4MMC i 3MMC mają swój specyficzny.
  • 130 / 19 / 0
@JebacMilosc
jestem pewien, że to nie było 3MMC ale za taką cenę nie spodziewałem się fajerwerek. 3MMC skończyło się dla mnie razem z banem w NL, bo wtedy stamtąd zamawiałem i było tak jak opisujesz. Cóż, przynajmniej odechciało mi się brać tego gówna
  • 63 / 23 / 0
@RoofTop, dlatego też sie tak bardzo zdziwiłem jak sie okazało że to legit 3mmc, wszyscy dilerzy scamowali normalnych ludzi (nas) wciskając jakiś shit jako 3/4mmc. No czyli gotują wciąż tróję, mniej niż tych zajebanych cmc ale coś gotują...
  • 9094 / 1773 / 2
3mmc to 3mmc. Jeśli 10 lat temu miałeś 3mmc to jak będziesz zmieć teraz to zadziała inaczej bo... minęło 10 lat. Chyba, że to nie 3mmc to wtedy zadziała inaczej 😅

A teraz poważniej.v
Pierwsze badanie 3mmc na ludziach. Dawki śmieszne 25/50/100mg

https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 168v1.full
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 4 / / 0
Ktoś wie dlaczego stymulanty tak słabo na mnie działają ? Biorę następujące leki wenlafaksyna anafranil Arypiprazol i amisulpryd . kokainy prawie nie poczułam myślałam że 3 MMC na mnie zadziała ale zezarlam całego gieta i nic nie czuję . Czy to przez te leki . Ile w takim razie muszę ich nie brać żeby zeszły ?
  • 507 / 191 / 1
Ta, bierzesz leki które zdecydowanie hamują działanie stimów. Nie łącz więcej bo lipa może być.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 407 / 4
10 stycznia 2025Hyperemilka pisze:
Ktoś wie dlaczego stymulanty tak słabo na mnie działają ? Biorę następujące leki wenlafaksyna anafranil Arypiprazol i amisulpryd . kokainy prawie nie poczułam myślałam że 3 MMC na mnie zadziała ale zezarlam całego gieta i nic nie czuję . Czy to przez te leki . Ile w takim razie muszę ich nie brać żeby zeszły ?
Leki takie jak wenlafaksyna (przeciwdepresant SNRI), anafranil (klomipramina, trójpierścieniowy lek przeciwdepresyjny), arypiprazol (neuroleptyk atypowy) i amisulpryd (neuroleptyk) wpływają na układ nerwowy, szczególnie na poziomy neuroprzekaźników takich jak serotonina, noradrenalina i dopamina.

3-MMC jest substancją psychoaktywną z grupy katynonów, która działa stymulująco na układ nerwowy. Jej mechanizm działania obejmuje zwiększanie uwalniania i hamowanie wychwytu zwrotnego serotoniny, dopaminy i noradrenaliny. Kombinacja tej substancji z lekami wymienionymi powyżej może być bardzo niebezpieczna.

Leki takie jak wenlafaksyna, anafranil i pośrednio arypiprazol wpływają na poziom serotoniny.
Połączenie tych leków z 3-MMC może prowadzić do nadmiaru serotoniny, co może skutkować zespołem serotoninowym.
--
3-MMC może prowadzić do tachykardii, nadciśnienia i innych problemów sercowo-naczyniowych. Leki, szczególnie amisulpryd i arypiprazol, mogą zwiększać ryzyko wydłużenia odstępu QT w sercu. Połączenie tych substancji może prowadzić do groźnych arytmii.
--
Amisulpryd i arypiprazol działają na dopaminę, a 3-MMC zwiększa jej poziom. Może to nasilić objawy takie jak:
Nadmierna aktywność ruchowa.
Paranoja, halucynacje, psychoza.
Pobudzenie lub agresja.

to tyle odemnie. pozdrawiam.
DXM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA

W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.

Wezwał karetkę, bo skończył mu się alkohol

Mieszkaniec gminy Jarocin zadzwonił na numer 112 i prosił o przysłanie karetki, zgłaszając niepokojące objawy. Na miejscu okazało się, że potrzebuje nie pomocy, a... alkoholu. Za "usługę" zapłacił 500 złotych, ale w zamian nie dostał ani kropelki.

Przyczepa pełna marihuany. Polska para próbowała dorobić do emerytury

4 mln zł – tyle były warte narkotyki, które ukryła w przyczepie kempingowej para emerytów. Przemytnicy przywieźli używki z Hiszpanii, a po drodze udawali, że zwiedzają europejskie miasta, żeby zmylić służby.