Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam. Mam pewien duży problem. Od długiego czasu mam bardzo duże kłopoty ze wzrokiem, co nie ukrywam że martwi mnie bo jestem jeszcze młody, a mianowicie widzę wszędzie mroczki, jest ich mnóstwo i schizuje się że z dnia na dzień jest gorzej (może faktycznie jest), gdy jest ciemno to jest najgorzej bo ledwo co widzę. mówię tutaj konkretnie o takich wszędzie kolorowych kropkach,liniach, rozmyty obraz czasem, i światła widzę jakbym miał astygmatyzm itp itd. może być to od ćpania? Jak temu zapobiec. Proszę o szybką odpowiedź.
przeniesiono - nv13. Ta kwestia nie wymaga udzielenia NATYCHMIASTOWEJ odpowiedzi. Jesteś nowym userem, więc udzielam Ci jedynie ostrzeżenia słownego
  • 2302 / 462 / 0
Może napisz co ćpasz, bo sobie nie wywróżymy.
przeniesiono - nv13
15 października 2024Ptaszyna pisze:
postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 1 / / 0
Mefe głównie.
przeniesiono - nv13
  • 34 / 4 / 0
Witam Houston we got problem.

Mój znajomy bierze na codzień koktajl neuroleptyków na schizofrenię (z tego co pamiętam to chyba 5-6 różnych substancji, nazw preparatów nie pamiętam), do tego pregaby w ilości zaporowej (900-1500mg). Ogólnie to nie byłoby w tym nic dziwnego bo chłop >100kg i wkurwia jak cpa z nami koks, amfę czy zioło bo musi więcej przyjąć %-D No ale kłopot jest taki, że zjadł 2 mocne pixy (na pewno na MDMA ale nieznane stężenie… no ja po pół miałem nawet fajnie) i go kurwa telepać zaczęło tzn wstał, dostał drgawek, jest z nim kontakt ale siedzi teraz w wannie i go polewam wodą no generalnie chujowo to wygląda. Czy to jest ten słynny zespół serotoninowy? Mam pod ręką na zbicie pizdy kilka klonów i zolpiklonów - można ich użyć?
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 73 / 0
Przy przedawkowaniu MDMA zdarzają się drgawki. To raczej nie ZS chociaż nie wiadomo co przyjmuje. ZS to przede wszystkim bardzo wysoka temperatura. Jak to drgawki to klon powinien zdać egzamin. 2mg pod język raczej uspokoją sytuację. @manchester4
  • 4780 / 798 / 0
Tak btw
Z takim ziomeczkiem to strach cpac. To jak taniec na krawędzi .
Kiedys cos tak odwalic moze ze mozesz miec problemy.
Sam mam w rodzinie kuzyna ze schizo i po samym alkoholu korby dostawal .
To jest ciezka choroba i absolutnie nie powinno sie brac zadnych dragow.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 34 / 4 / 0
Update: wszystko egelancko, najprawdopodobniej lekkie przedawkowanie bo rozjebaly nas te piguły konkretnie %-D Generalnie zawodnik godny, zazwyczaj potulny jak baranek po tych neuronach ale tez debil zarzucać pixy na mixie fety z koksem dawno nie widziałem tak wygrzanej persony. Dałem mu pół klona na wszelki wypadek
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spektakularna akcja na Atlantyku. Przejęto 4 tony kokainy

Funkcjonariusze policji portugalskiej i hiszpańskiej przejęli w sobotę na Atlantyku prawie 4 tony kokainy. Narkotyki były transportowane statkiem z Wenezueli do Europy. 10 członków załogi zostało zatrzymanych.

Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

Na oczach policjantów sprzedawał narkotyki. Zaskoczony zatrzymaniem

Do transakcji doszło na oczach policjantów. 25-latek przekazał woreczek z narkotykami drugiemu mężczyźnie. Był zaskoczony zatrzymaniem przez funkcjonariuszy z warszawskiej Woli. Usłyszał już zarzuty.