przeniesiono - nv13. Ta kwestia nie wymaga udzielenia NATYCHMIASTOWEJ odpowiedzi. Jesteś nowym userem, więc udzielam Ci jedynie ostrzeżenia słownego
przeniesiono - nv13
15 października 2024Ptaszyna pisze: postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
przeniesiono - nv13
Mój znajomy bierze na codzień koktajl neuroleptyków na schizofrenię (z tego co pamiętam to chyba 5-6 różnych substancji, nazw preparatów nie pamiętam), do tego pregaby w ilości zaporowej (900-1500mg). Ogólnie to nie byłoby w tym nic dziwnego bo chłop >100kg i wkurwia jak cpa z nami koks, amfę czy zioło bo musi więcej przyjąć No ale kłopot jest taki, że zjadł 2 mocne pixy (na pewno na MDMA ale nieznane stężenie… no ja po pół miałem nawet fajnie) i go kurwa telepać zaczęło tzn wstał, dostał drgawek, jest z nim kontakt ale siedzi teraz w wannie i go polewam wodą no generalnie chujowo to wygląda. Czy to jest ten słynny zespół serotoninowy? Mam pod ręką na zbicie pizdy kilka klonów i zolpiklonów - można ich użyć?
Z takim ziomeczkiem to strach cpac. To jak taniec na krawędzi .
Kiedys cos tak odwalic moze ze mozesz miec problemy.
Sam mam w rodzinie kuzyna ze schizo i po samym alkoholu korby dostawal .
To jest ciezka choroba i absolutnie nie powinno sie brac zadnych dragow.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Spektakularna akcja na Atlantyku. Przejęto 4 tony kokainy
Funkcjonariusze policji portugalskiej i hiszpańskiej przejęli w sobotę na Atlantyku prawie 4 tony kokainy. Narkotyki były transportowane statkiem z Wenezueli do Europy. 10 członków załogi zostało zatrzymanych.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Na oczach policjantów sprzedawał narkotyki. Zaskoczony zatrzymaniem
Do transakcji doszło na oczach policjantów. 25-latek przekazał woreczek z narkotykami drugiemu mężczyźnie. Był zaskoczony zatrzymaniem przez funkcjonariuszy z warszawskiej Woli. Usłyszał już zarzuty.