Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 33 / 1 / 0
1. nikotyna
2. mj
3. keton
  • 31 / 4 / 0
Obecnie nikotyna, kofeina, pregabalina.
  • 52 / 11 / 0
  • 5736 / 1170 / 43
koda, alko, mj.
Na dzień dzisiejszy tu tego.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4 / / 0
  • 251 / 30 / 0
wead nikotyna benzo/opio
  • 0 / / 0
pojade klasyczkiem

benzo opio weed
  • 226 / 75 / 0
"Nie wypiję za błędy, bo ocean tej wódki zalał by wszystkie lądy tu" ~Rogal DDL
  • 9 / 2 / 0
U mnie ostatnią są to : Prega, alkohol oraz amfetamina. - Mimo wszystko na pewno nie są to moje ulubione używki.
Do tychże wymienionych wyżej mam po prostu nieograniczony łatwy dostęp - i tak jakoś to się toczy xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator z Wrocławia stanie przed sądem. Chodzi o ciastka z marihuaną

Bartosz F., prokurator z Wrocławia, jest oskarżony o poczęstowanie kobiety ciastkami z marihuaną. Do zdarzenia doszło w jednym z pokoi hotelowych w Lublinie. Grożą mu 3 lata więzienia.

Zapach palonej marihuany wystarczającym powodem do przeszukania samochodu przez policję w Illinois

Sąd Najwyższy Illinois orzekł, że zapach marihuany jest podstawą do przeszukania samochodu przez policję. Tym samym nie zgodził się z wcześniejszym orzeczeniem sądu, zgodnie z którym sam zapach palonej marihuany nie jest wystarczającym powodem do przeszukania auta.

Konopie w jednej grupie z heroiną? Analiza kontrowersyjnej klasyfikacji i działania Wolnych Konopi

Problem klasyfikacji konopi i innych substancji psychoaktywnych w Polsce W Polsce konopie zostały zaklasyfikowane do grupy I-N, czyli tej samej kategorii co heroina, fentanyl czy kokaina. Grupa ta obejmuje substancje o wysokim potencjale uzależniającym, które mogą być stosowane wyłącznie w celach medycznych, naukowych i przemysłowych. Tymczasem liczne badania naukowe wskazują, że konopie nie wykazują wysokiego potencjału uzależniającego porównywalnego do substancji wymienionych w tej grupie.