ODPOWIEDZ
  • 343 / 46 / 0
Wałkowane już troche ale... po kiego dawać w nos jak to doskonale wchodzi od wewnątrz bez żadnych dolegliwości? Problemy z żołądkiem czy chęć "ma być szybko" ?

Walenie tego przez nos do przyjemnych ponoć nie należy... Tak czytałem tutaj.
Cogito ergo sum
  • 436 / 126 / 0
Ja tylko raz na dorzutkę brałem sniffem emkę i nie było źle, choć też jedyne co to chyba przedłużyło stan jaki był po pierwszj dawce połkniętej. Poza tym to myślę, że nawet jakbym miał w prochu to raczej bym wpakował to do kapsułki, no bo też z tego co kojarzę tą drogą najlepiej sobie podać. Poza tym nie wiem czy przy emce też to tak działa jak przy 2C-B, ale jeśli tak to po co sobie skracać działanie skoro i tak na emce czas leci szybko. No ale właśnie może to że 2C-B to po tabace druga rzecz która najczęściej lądowała w moim nosie to może dlatego twierdzę, że emka jest dla nosa łagodna.
  • 235 / 32 / 0
25 czerwca 2024D4RKJOY pisze:
Daj znać co zadecydowałeś i co z tego wyszło.
Trochę z opóźnieniem, ale w końcu mogę coś konkretnego napisać :P
(dla leniwych - o co chodzi? późną zimą zakopałem SZCZELNIE! kilka różnych pix oraz kilka innych smakołyków pod ziemią -> wyjąłem w czerwcu, okazało się, że pixy skruszały i tak jakby nabrały wilgoci)

Wysuszyłem po prostu wyłożywszy je na kartkę, nieopodal lekko zawiewającego oczyszczacza powietrza. Odzyskały trochę twardości, jednak nadal kruszały łatwiej niż przed całym zajściem.
Dopiero teraz udało mi się przetestować pixę w jedyny możliwy, rzetelny, sposób - czyli na sobie. Długo mi to zajęło, bo ogólnie jakoś pixy przestały na mnie działać zachęcająco - ale z braku laku, zarzuciłem i uderzyło ze spodziewaną mocą, bez jakichś dodatkowych efektów ubocznych.

Generalnie żaden z produktów które tak schowałem nie utracił, przynajmniej jakoś znacznie, na mocy.
  • 763 / 50 / 1
Pierwszy raz w życiu zarzuciłem sniffem m,ke, 90mg tylko. Nigdy wcześniej nawet nie widziałem kryształków, zawsze pigularze.
Przyznaje narazie jest słabo, ale też może mi psuje faze amfetamina i pregabalina której dzisiaj zeżarłem z 3g.
Za połtorej godzinki (o ile wytrzymam %-D %-D ) dorzucę oral 150.
Mam nadzieje, że trochę pogniecie bo jutro mam wagę i mogę iść wisieć na parę lat nawet.
Potrzebuje trochę radości choćby tej chemicznej stąd szukam je w MDMA :pacman: :korposzczur: :extasy:
W razie czego awaryjnie mam trochę 4mmc.. ze 3000mg. Będzie… %-D

Edit.
Wytrzymałem z 30min i dorzuciłem 150 oralnie.
I jest bardzo przyjemnie kochaaam
Sniff lipnie podziałał. :extasy:
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 6 / / 0
Wiecie moze o co chodzi 2 raz w zyciu bralem czysta emke w krysztale nie ma mowy tam o jakis wypelniaczach zjadlem na poczatek jakies 130 mg bylo git pozniej dorzucilem 100 i pozniej kolo 1 w nocy kolejne 100+ - po pol godziny sie wczytala faza i nie mialem eufori tylko mocne halucynacje i paranoje widzialem jakies pojebane rzeczy na drzewie jak szedlem ulica to wydywalo mi sie ze w cieniu ktos stoi caly czas albo przebiega widzialem ludzi ktorych nie bylo w ciemnosci pojawialy sie jakies struktury lampy widzialem z czerwona obramowka wiecie czy to jakies przedawkowanie czy poprostu za duzo zjadlem i organizm juz byl mocno zmeczony (po 6h +-) 3 dorzutka
  • 343 / 46 / 0
@Tryk23 nie podałeś swojej wagi - stosowanie 1:1,5 wazysz 60 to bierzesz 90mg ... to raz
Dwa - nie robi się 3 dorzutki... z doświadczenia wiem, że ona wuja daje albo naprawde niewiele. Po 2 już jesteś wypłukany. Sorki koniec zabawy.

Tak więc tak - najprawdopodobniej przedawkowałeś.
Uważaj z tym.
Cogito ergo sum
  • 6 / / 0
@D4RKJOY 70 kg waga z ta 3 dorzutka masz racje nienajlepszy pomysł. Dzięki za odpowiedz
  • 9 / 1 / 0
Witam,
poszukuję informacji n.t. rozpuszczalności MDMA (piguła bugatti - prawdopodobnie z amfą) w spirytusie. Czy wymieszane razem dadzą mieszaninę jednorodną? I czy psiur wywącha coś w spirytusie? Pzdr
  • 343 / 46 / 0
Czy jak ktoś napiszę, Ci że pies nic nie wywącha, a wywącha to do kogo będziesz mieć pretensje. :)
Cogito ergo sum
  • 9 / 1 / 0
@D4RKJOY pretensji bym nie miał do nikogo - samo poszukiwanie wiedzy a wykonanie konkretnych działań to dwie różne kwestie, to raz. Każdy, kto jest dorosły musi wiedzieć co jakie rodzi konsekwencje. Po dwa, masz już 30 postów, więc nie musisz sobie nabijać kolejnych nic nie wnoszącymi do tematu odpowiedziami, bo piszesz w stylu, <jak ci powiem ile wciągam mefedronu, a dla ciebie będzie to za dużo, to do kogo będziesz mieć pretensje, iż nie żyjesz?>. Nie wiesz, nie mędrkuj.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Petru chce kompromisu ws. depenalizacji marihuany. Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom ostrzega

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotyka się w czwartek z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu, Ryszard Petru powiedział, że chce wypracować akceptowalne społecznie rozwiązanie. Z kolei Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom ostrzega, że THC "niesie wiele zagrożeń dla zdrowia".

Na niemieckich plażach morze wyrzuca na brzeg kokainę wartą miliony

Od kilku dni na plażach wzdłuż wybrzeża Morza Północnego w Niemczech i Holandii znajdowane są pakunki zawierające kokainę. Łącznie odkryto już ponad 200 kg narkotyku. W stan gotowości postawiono służby w Danii.

Zwrot o 180 stopni. Polityk koalicji złożył niespodziewaną deklarację ws. marihuany

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotkał się z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu Ryszard Petru (Polska 2050-TD) powiedział, że jego celem jest wypracowanie akceptowalnych społecznie rozwiązań w tym zakresie. Nowe przepisy oznaczałyby zwrot o 180 stopni w polskim prawie.