Walenie tego przez nos do przyjemnych ponoć nie należy... Tak czytałem tutaj.
25 czerwca 2024D4RKJOY pisze: Daj znać co zadecydowałeś i co z tego wyszło.
(dla leniwych - o co chodzi? późną zimą zakopałem SZCZELNIE! kilka różnych pix oraz kilka innych smakołyków pod ziemią -> wyjąłem w czerwcu, okazało się, że pixy skruszały i tak jakby nabrały wilgoci)
Wysuszyłem po prostu wyłożywszy je na kartkę, nieopodal lekko zawiewającego oczyszczacza powietrza. Odzyskały trochę twardości, jednak nadal kruszały łatwiej niż przed całym zajściem.
Dopiero teraz udało mi się przetestować pixę w jedyny możliwy, rzetelny, sposób - czyli na sobie. Długo mi to zajęło, bo ogólnie jakoś pixy przestały na mnie działać zachęcająco - ale z braku laku, zarzuciłem i uderzyło ze spodziewaną mocą, bez jakichś dodatkowych efektów ubocznych.
Generalnie żaden z produktów które tak schowałem nie utracił, przynajmniej jakoś znacznie, na mocy.
Przyznaje narazie jest słabo, ale też może mi psuje faze amfetamina i pregabalina której dzisiaj zeżarłem z 3g.
Za połtorej godzinki (o ile wytrzymam ) dorzucę oral 150.
Mam nadzieje, że trochę pogniecie bo jutro mam wagę i mogę iść wisieć na parę lat nawet.
Potrzebuje trochę radości choćby tej chemicznej stąd szukam je w MDMA
W razie czego awaryjnie mam trochę 4mmc.. ze 3000mg. Będzie…
Edit.
Wytrzymałem z 30min i dorzuciłem 150 oralnie.
I jest bardzo przyjemnie kochaaam
Sniff lipnie podziałał.
Dwa - nie robi się 3 dorzutki... z doświadczenia wiem, że ona wuja daje albo naprawde niewiele. Po 2 już jesteś wypłukany. Sorki koniec zabawy.
Tak więc tak - najprawdopodobniej przedawkowałeś.
Uważaj z tym.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Petru chce kompromisu ws. depenalizacji marihuany. Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom ostrzega
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotyka się w czwartek z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu, Ryszard Petru powiedział, że chce wypracować akceptowalne społecznie rozwiązanie. Z kolei Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom ostrzega, że THC "niesie wiele zagrożeń dla zdrowia".
Na niemieckich plażach morze wyrzuca na brzeg kokainę wartą miliony
Od kilku dni na plażach wzdłuż wybrzeża Morza Północnego w Niemczech i Holandii znajdowane są pakunki zawierające kokainę. Łącznie odkryto już ponad 200 kg narkotyku. W stan gotowości postawiono służby w Danii.
Zwrot o 180 stopni. Polityk koalicji złożył niespodziewaną deklarację ws. marihuany
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotkał się z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu Ryszard Petru (Polska 2050-TD) powiedział, że jego celem jest wypracowanie akceptowalnych społecznie rozwiązań w tym zakresie. Nowe przepisy oznaczałyby zwrot o 180 stopni w polskim prawie.