Wszystko to trwało około godziny próbowałem załagodzić ten stan pijąc colę co możliwe, że mi to skróciło kryzys i pomogło. W sumie się zdziwiłem, że tak mocno dzisiaj mnie porobiło.
08 listopada 2024DeWitteEngel pisze:Polecam również, szczególnie gdy zapalisz - mi odechciewa się pić.02 listopada 2024opalonyben pisze: Ziolo na kaca to akurat w chuj dobry sposob, polecam go rowniez.
27 listopada 2024D0natt0 pisze: bo pen się zepsuł i został sam olejek
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Szwedzki parlament zgodził się, by policja skanowała oczy kierowców. AI wykryje narkotyk
Szwedzki parlament przyjął prawo, które pozwoli policjantom na przesiewowe kontrole kierowców pod kątem używania narkotyków. Tak, jak w Polsce alkomatami bada się ludzi, tak w Szwecji policja będzie zaglądać w oczy kierowców przy pomocy aplikacji działającej w oparciu o sztuczną inteligencję.
Dania ma szansę na legalizację medycznej marihuany
Rząd Danii ogłosił plany wprowadzenia pilotażowego programu medycznej marihuany na stałe. Program pilotażowy, wprowadzony w 2018 r., pierwotnie miał pomóc ustawodawcom i regulatorom w gromadzeniu danych i innych badań, aby lepiej dostosować się do tworzenia krajowych przepisów i zasad. Od momentu uruchomienia programu wydano ponad 20 000 recept na konopie indyjskie.
Prośba do obywateli: Zapytajcie kandydatów o depenalizację marihuany!
Trwa kampania prezydencka – to idealny moment, aby dowiedzieć się, jakie stanowisko kandydaci zajmują w ważnych społecznie kwestiach. Jedną z nich jest depenalizacja marihuany, szczególnie że komisja sejmowa zobowiązała premiera do zajęcia stanowiska w tej sprawie.