Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1169 / 136 / 0
Inaczej. Nie ma aż takiego problemu z waleniem czasem w pracy jesli walisz uliczny towar. Problem ogromny powstaje, gdy masz dostęp do towaru bardzo dobrej jakości i mocnego. Wtedy widać po tobie X5 oraz zachowanie masz inne X5. I to jest najgorsze, bo ja ścierwo znałem od 20 lat. Nigdy nie lubiłem, raz na miesiąc dwa przypadkiem ktoś tam poczęstował mnie. Nic ciekawego. Ale odkąd poznałem jak klepie czysty towar dopiero zrozumiałem jak to powinno działać i jak ogromne szkody powoduje w normalnym życiu, jeśli masz Interakcje na codzien z normalnymi ludźmi.
  • 3 / / 0
Osobiscie nie wyobrażam sobie pracy w miejscu publicznym po dobrej amfie, zapach który wydziela ciało, zmiana zachowania, ta świadomość z tyłu głowy "a może ktoś się już zorientował?", lipa. Może jednorazowo.

Co innego w pracy zdalnej! :)

Zrobiłem karierę na amfie, z nią zaczynałem, minęło 20 lat i sięgłem szczytu. Ale zawsze 100% zdalnie, sam w biurze.

Czasem się tylko zastanawiam czy warto było się aż tak poświęcać dla kariery ale potem sobie przypominam że albo to albo ulica. Wybór staje się prosty bo już raz tam wylądowałem.

Jest to bardzo indywidualna decyzja, jeśli szczerze czujesz że na ciągu robisz to rzeczywiscie lepiej, sprawniej, szybciej i dokładniej, przeliczyłeś sobie stosunek skutków ubocznych do korzyści i wyszło na spory plus, to jak najbardziej. W innym przypadku gorąco polecam do pracy na sucho a sesje planować w dni wolne.
  • 1169 / 136 / 0
Tu chodzi bardziej o to jak dobry sort mamy. Przy gównie wykończony się smrodem swoim, schizami i odchłan murowana. Co innego po zajebistym temacie (ci którzy go wala wiedzą o czym pisze). Nie ma po nim smrodu, chorych jazd na bani nawet pomimo że leci się dlugo
  • 4122 / 673 / 2117
@theognilas o ile w trybie home office mogłoby to mieć pewien sens, o tyle w pracy biurowej, na etacie czy w środowisku, gdzie korzysta się z niebezpiecznych narzędzi, takie postępowanie jest zwyczajnie nieodpowiedzialne.

Prędzej czy później mogą pojawić się konsekwencje — nie tylko ze względu na ryzyko, ale i na możliwość, że ktoś Cię podjebie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1169 / 136 / 0
Ta podjebie, pisałem programy , obsługiwałem mega trudne centrum CNC, naprawiałem je wytrzaskany. Chociaż nie powiem jak za długo i za mocno miałem problemy z tabliczka mnożenia 4x6 i wspomagałem się kalkulatorem haha dało się dało
  • 4122 / 673 / 2117
Inaczej masz, jak siedzisz przy PC, a inaczej w wielkiej firmie na hali produkcyjnej. Kwestia danej jednostki i stanowiska, jakie piastuje.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1 / / 0
Przy pracy zdalnej spoko, ale już w biurze to zależy, na pewno zajebiście gadanie z ludźmi wchodzi, i skupienie jak coś się robi xD jest lekka paranoja czy widać, ale trzeba dawkę dostosować i powinno być ok
ODPOWIEDZ
Newsy
Zapach palonej marihuany wystarczającym powodem do przeszukania samochodu przez policję w Illinois

Sąd Najwyższy Illinois orzekł, że zapach marihuany jest podstawą do przeszukania samochodu przez policję. Tym samym nie zgodził się z wcześniejszym orzeczeniem sądu, zgodnie z którym sam zapach palonej marihuany nie jest wystarczającym powodem do przeszukania auta.

Prezydent ułaskawił przestępcę skazanego za handel narkotykami i jazdę pod wpływem

Prezydent Andrzej Duda w listopadzie ułaskawił osobę skazaną za ciężkie przestępstwo narkotykowe. Jak czytamy w uzasadnieniu, prezydent między innymi "miał na uwadze względy humanitarne - szczególnie trudną sytuację rodzinną osoby skazanej". "Rzeczpospolita" przypomina, że to nie pierwszy raz, gdy Duda zdecydował się wypuścić z więzienia osobę z takim wyrokiem.

Szwedzki parlament zgodził się, by policja skanowała oczy kierowców. AI wykryje narkotyk

Szwedzki parlament przyjął prawo, które pozwoli policjantom na przesiewowe kontrole kierowców pod kątem używania narkotyków. Tak, jak w Polsce alkomatami bada się ludzi, tak w Szwecji policja będzie zaglądać w oczy kierowców przy pomocy aplikacji działającej w oparciu o sztuczną inteligencję.