Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Czy komuś zdarzyło się 2/3 godziny po zakończeniu nocki i po małej drzemce odczuć spowrotem efekt pobudzenia? Obudziłam się i czuję się jak bym była po pasku. Pobudzona chaos w głowie i rozkojarzenie. Chciałam iść spać dalej ale nie ma takiej opcji. I nie, nie zregenerował mi się tak szybko organizm bo normalnie spała bym z 8/9godzin 😅
Przeniesiono do ogólnego, nie tworzymy nowych tematów /Merx
  • 69 / 7 / 0
@KiziaMiziaKizia Tak, mam tak często. Np 2-3 dni ciąg na amfetaminie(+czasem pregabalina, kodeina, benzo na zjazd) i potem śpie z 2-4 godziny, budze sie wyspany, i nie mam siły dalej spać(chociaż teoretycznie mój organizm potrzebuje łącznie z 8-9 godzin snu conajmniej po takim ciągu)
Inne osoby też tak mają
Miłej nocy, bezpiecznej, spokojnej i bez psychoz i tym podobnych
  • 9 / 1 / 0
@ Patrykpatyk

Chciałeś dobrze Patryku ale Ci się zdeczka popierdoliło. Dziewczyna nie pyta o spanie wbrew pozorom. Tylko o stymalcję występującą dzień po waleniu w klamke.

@ KiziaMiziaKizia

Tak , to normalne jak masz dobry temat. Prześpisz się, mija Ci zwalec a mimo to dalej czuć stymulacje. Dzieje się tak bo amfetaminę masz jeszcze na drugi dzień w krwioobiegu - normalna rzecz.
  • 63 / 11 / 0
Jak napisał @Reanimated tak, to normalne. Sam nie waliłem z 20lat temu :) więc nie wiem jak z jakością jest teraz, ale zdarzało się, że po nocce coś się na chama zjadło, przymkneło oczy na kilka chwil i "było lepiej".

Ciesz się @KiziaMiziaKizia :D to jest ekonomic frendly :D a lepiej być na fazie niż na zwale, tak szczerze mówiąc :)

Zdrówka ludziska
I wszystkiego dobrego z okazji dnia chłopaka, chłopacy :D
-- 𝖀𝖟𝖆𝖑𝖊𝖟̇𝖓𝖎𝖊𝖓𝖎𝖊 𝖙𝖔 𝖏𝖆𝖐 𝖗𝖔𝖘𝖞𝖏𝖘𝖐𝖆 𝖗𝖚𝖑𝖊𝖙𝖐𝖆 𝖓𝖆ł𝖆𝖉𝖔𝖜𝖆𝖓𝖞𝖒 𝖌𝖑𝖔𝖐𝖎𝖊𝖒 --
  • 56 / 16 / 0
amfetamina działa bardzo długo, co mnie zwykle od niej odrzuca. A jak przyjmie się większą dawkę to czas działania się wydłuża jeszcze mocniej. Więc w sumie bardzo możliwe jest latać po fecie, pójść spać jak trochę puści i kiedy organizm jest wymęczony i po obudzeniu dalej czuć jakąś tam namiastkę działania.

Tam wcześniej było coś o tym że to od zanieczyszczeń jest zwała po fecie. G prawda. Testowałem i krajówki i siarczan amfetaminy który na spokojnie miał 70%+ i zwała to po prostu część działania. Jak już pierwsza przyjemna dopaminowa część mija to zostaje głównie pobudzenie, do którego dochodzi zmęczenie i metabolity, które dodatkowo dobijają. Jedyny sposób żeby nie mieć zwały to nie walić tyle fety żeby do niej doszlo
  • 2 / / 0
Witam nie widzialem podobnego problemu to daje nowy temat otoz wale fete typowo rekreacyjnie max 3dni znaczy tak bylo z krysztalem tuutaj to juz inna dyskoteka zaczalem we wtorek o 11 do 18 wywąchalem sporo ale takich mini mini nawet nie wiem ile to bi mpglo byc 20mg? cos kolo, pozniej o 23 , 4 i 6 do roboty allle w robocie okolo 7 jakas masakra naprawde myslalem ze na sor trza isc cisnienie niby spoko 150x85 musi byc wyzsze wkoncu stymulant ale tetno walenie pompy serio mnie przerazilo 120,125 na siedzaco ale maly spacerek po chali i mam prawie 150 mowie nic trzymam do 12 i lece ale mowie ch,,, moze to jak z wódą na kacu tez tak mi sie dizeje zajechalem szczurka malego moze wlasnie 20? i nagle spokoj cisza i opanowanie szybka poprawka trochu mniejszym i az do 14-30 znowu te same objawy. masakiera jakas, juz w domu po pracy mysle spoko czil i relaks teoretycznie szczur robi robote jest ok dopoki nie usiadlem serducho bije jak seba żone, a jak wstane albo ruszam rekami jest ok. o co kaman jedyna rada jaka dostalem od znajomego do zajeb szczura grubego i dobrego nie jeb sie z tymi okruchami. prosze o jakas podpowiedz, i wiem ze sam sie troche nakrecam i ze to tez nie dobre bo np. w sumie to nie jestem zmeczony ale czuje ze moje cialo jest ale jak po fecie na bank przedawkowalem, no ten puls to juuuuz na bank OD, ocho oczy no zmeczone jakby a zmeczone to juz prawie senny czyli wiadomiks przedawkowalem, a moze to wszystko nic tylko taka mini paranoja pół - zjazdowa podbijana mini szczurami?

Przeniesiono do ogólnego @V44
  • 596 / 100 / 0
Hmmmm to może odpuść sobie i odpocznij? Zjedz coś, pójdź spać?
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 22 / 4 / 0
@Flammeus
Jak powienien działać siarczan? Dostałem informację , że do 3 godzin działa? Słaba działanie. Możliwe jest to? Jak to ma się do naszej znanej starej fety gdzie chodziłeś wykręcony?
  • 2285 / 459 / 0
'Znana stara feta' to w większości był siarczan. Znaczna większość dostępnej fety jest pod postacią siarczanu, znacznie rzadziej fosforanu.
15 października 2024Ptaszyna pisze:
postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 5 / / 0
Jak fluwoksamina zmienia działanie fety?
ODPOWIEDZ
Newsy
Zapach palonej marihuany wystarczającym powodem do przeszukania samochodu przez policję w Illinois

Sąd Najwyższy Illinois orzekł, że zapach marihuany jest podstawą do przeszukania samochodu przez policję. Tym samym nie zgodził się z wcześniejszym orzeczeniem sądu, zgodnie z którym sam zapach palonej marihuany nie jest wystarczającym powodem do przeszukania auta.

Prezydent ułaskawił przestępcę skazanego za handel narkotykami i jazdę pod wpływem

Prezydent Andrzej Duda w listopadzie ułaskawił osobę skazaną za ciężkie przestępstwo narkotykowe. Jak czytamy w uzasadnieniu, prezydent między innymi "miał na uwadze względy humanitarne - szczególnie trudną sytuację rodzinną osoby skazanej". "Rzeczpospolita" przypomina, że to nie pierwszy raz, gdy Duda zdecydował się wypuścić z więzienia osobę z takim wyrokiem.

Szwedzki parlament zgodził się, by policja skanowała oczy kierowców. AI wykryje narkotyk

Szwedzki parlament przyjął prawo, które pozwoli policjantom na przesiewowe kontrole kierowców pod kątem używania narkotyków. Tak, jak w Polsce alkomatami bada się ludzi, tak w Szwecji policja będzie zaglądać w oczy kierowców przy pomocy aplikacji działającej w oparciu o sztuczną inteligencję.