4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 528 / 144 / 2
@otxotto protip: wrzucając zdjęcie owej substancji identyfikacja jej będzie dużo łatwiejsza.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1 / 1 / 0
200 za 3 bylo te 3 tylko zużyłem, tutaj nie wiem ile mi zostało.
Zapiera się że 100 4mmc sprzedawca.albo
Efekty działania lekkie pobudzenie.
Ale teraz spokojny strasznie jestem, dziala jak benzo, eufo jest, znieczula gardlo nos, czasami zatyka.
Znieczula twarz, albo jak teraz mrowi mi cala twarz.
Ale ja mam adhd l, dlatego n mnie moze działać inaczej

A i zapachu nie ma go, kompletnie.
  • 1 / / 0
Przypomina wam to prawilne 4mmc?
Brak zapachu, każda dorzutka klepie ostro.
Znieczula gardło i spływ nie jest okropny.
Potworny kanapowiec, oczopląs, wszystko było takie baśniowe no i długo trzyma.
Strasznie uspokaja, ale ja mam ADHD może, dlatego.
Ciarki na głowie.

Następnym razem proszę o zapoznanie się z całym działem i niepotrzebne zaśmiecanie wątków ogólnych (jest to warn słowny, który nie liczy się do licznika warnów gdzie 3 warny = ban na 72h /Merx

Teleport do odpowiedniego wątku /Merx
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2 / / 0
jakbys mial w worku faktycznie mefa, to po przyjeciu dawki nie mialbys zadnych watpliwosci, prawilna czwora przenosi czlowieka w inny wymiar doznan... a nie jakies tam ciary czy potworny kanapowiec. jak na moje 4CMC
  • 16 / 3 / 0
Co to może być? Konsystencja cukru, bardzo łatwo się rozkrusza, nie strzela, nie szczypie w nos, działanie raczej wyłącznie spidujące.
IMG_20241027_103310.jpg
  • 2 / / 0
Hej, czy tak moze wygladac mefedron ?
Pali w nos nieziemsko, splyw również paskudny i palacy, sniff bardziej rozlewka niz speed, oralnie w dawce ok. 300mg dzialanie bardziej spidujace.
Pod dobrym swiatlem widac rozowa poswiate
  • 4753 / 787 / 0
Jak paki w nos to raczej cmc
Wyglada ba klefedron.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 9 / / 0
Hej. Może ktoś z was lotników wie co to za towar lub spotkał się z takim Powiem jak wygla : , kryształy przezroczyste małe i większe czasami żółtawe...
Ale wystarczy 1 krecha i trzymie ok 4 godz
Smak ...przy spływie aż kłuje w gardło wciągając leci łza z oka.Zapach..no jebie (,nie jestem w stanie określić czym,)
I najlepsze.....
Działa już po 2 minutach,z automatu oddychasz głęboko i slyszysz każdy ruch powietrza które przepływa Ci przez Ciało.
W głowie pisk(uczucie jakbyś miał zemdleć,) zawroty głowy.Trzeba jebnac i się położyć.Cieplo .Euforia..Po 15-,30min już tylko pobudzenie....bardzo miłe.
Ktoś wie co to,? Spotkaliście się z tym?

teleport do właściwego wątku - /Merx
  • 910 / 162 / 0
@anastazja , jak tyle trzyma to moze jakiś hexen? Co to za działanie? Duża ta krecha. Na oko ile mg?
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 1 / / 0
Witam. To mój pierwszy post więc sory z góry i proszę o wyrozumiałość:))
Kolega kupił coś na co wszyscy w okolicy mowia krysztal ksmlot itd.
Kolor ma głównie przezroczysty i gdzieniegdzie widać biało mleczne "plamy".
Jest w postaci dużych kryształów nawet po 1.5 g ale też mniejszych
Słabo strzela jest mokry ciężko się robi linie bo robią się grudy i lepi się do karty w nosie lekko tylko drapie i faza z tego co kolega mówił jest ale słaba i krótka do tego dochodzi szczekoscisk.
Pachnie jakby jakimiś korzeniami lub coś w tym stylu może trochę octem zajeżdża ale ogólnie słaby zapach
Kupione p9 50zl za g.
Co to jest za specyfik i czy da się go jakoś szybko osuszyć czy co polecacie z tym zrobić.

I odrazu drugie pytanie mam co sądzicie o kierowaniu aut3m po tym? Kolega mowi że czuje się normalnie koord6nacja itp wszystko jak na trzeźwo . Ilości nie duże 1-2 g przez noc
Uwaga! Użytkownik Pikobelorikitiki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana rekreacyjna na Florydzie pozostanie nielegalna, w referendum zabrakło 3%

Marihuana rekreacyjna na Florydzie nadal będzie nielegalna pomimo, że za jej legalizacją dla osób powyżej 21 roku życia opowiedziało się 57% głosujących. Referendum odbyło się w ramach wyborów prezydenckich. Co ciekawe za liberalizacją prawa konopnego głosował będący Republikaninem Donald Trump, który udział w wyborach brał właśnie na Florydzie. Jest to o tyle ciekawe, że gubernator stanu Ron DeSantisa i przywódcy Republikanów z Florydy byli przeciwni zmianom i wydali na kampanie przeciwko legalizacji zioła wiele milionów dolarów. „Legalna marihuana to jedynie zyski dla korporacji i smród marihuany na ulicach.” – twierdzi DeSantis.

Prezes znanej korporacji przyłapany na kupnie narkotyków

Stefan Kaufmann, prezes firmy Olympus, czołowego japońskiego producenta sprzętu optycznego, zrezygnował ze stanowiska – przekazano w oświadczeniu. Agencja AFP podaje, że niemiecki menedżer został oskarżony o kupno narkotyków.

Od dziś fentanyl i marihuana niedostępne w receptomatach

Fentanyl i marihuana są na liście substancji, których nie można kupić poprzez receptomaty. Dziś wchodzi w życie rozporządzenie ministra zdrowia w sprawie środków odurzających i substancji psychotropowych.