"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Zapiera się że 100 4mmc sprzedawca.albo
Efekty działania lekkie pobudzenie.
Ale teraz spokojny strasznie jestem, dziala jak benzo, eufo jest, znieczula gardlo nos, czasami zatyka.
Znieczula twarz, albo jak teraz mrowi mi cala twarz.
Ale ja mam adhd l, dlatego n mnie moze działać inaczej
A i zapachu nie ma go, kompletnie.
Brak zapachu, każda dorzutka klepie ostro.
Znieczula gardło i spływ nie jest okropny.
Potworny kanapowiec, oczopląs, wszystko było takie baśniowe no i długo trzyma.
Strasznie uspokaja, ale ja mam ADHD może, dlatego.
Ciarki na głowie.
Następnym razem proszę o zapoznanie się z całym działem i niepotrzebne zaśmiecanie wątków ogólnych (jest to warn słowny, który nie liczy się do licznika warnów gdzie 3 warny = ban na 72h /Merx
Teleport do odpowiedniego wątku /Merx
Pali w nos nieziemsko, splyw również paskudny i palacy, sniff bardziej rozlewka niz speed, oralnie w dawce ok. 300mg dzialanie bardziej spidujace.
Pod dobrym swiatlem widac rozowa poswiate
Ale wystarczy 1 krecha i trzymie ok 4 godz
Smak ...przy spływie aż kłuje w gardło wciągając leci łza z oka.Zapach..no jebie (,nie jestem w stanie określić czym,)
I najlepsze.....
Działa już po 2 minutach,z automatu oddychasz głęboko i slyszysz każdy ruch powietrza które przepływa Ci przez Ciało.
W głowie pisk(uczucie jakbyś miał zemdleć,) zawroty głowy.Trzeba jebnac i się położyć.Cieplo .Euforia..Po 15-,30min już tylko pobudzenie....bardzo miłe.
Ktoś wie co to,? Spotkaliście się z tym?
teleport do właściwego wątku - /Merx
Kolega kupił coś na co wszyscy w okolicy mowia krysztal ksmlot itd.
Kolor ma głównie przezroczysty i gdzieniegdzie widać biało mleczne "plamy".
Jest w postaci dużych kryształów nawet po 1.5 g ale też mniejszych
Słabo strzela jest mokry ciężko się robi linie bo robią się grudy i lepi się do karty w nosie lekko tylko drapie i faza z tego co kolega mówił jest ale słaba i krótka do tego dochodzi szczekoscisk.
Pachnie jakby jakimiś korzeniami lub coś w tym stylu może trochę octem zajeżdża ale ogólnie słaby zapach
Kupione p9 50zl za g.
Co to jest za specyfik i czy da się go jakoś szybko osuszyć czy co polecacie z tym zrobić.
I odrazu drugie pytanie mam co sądzicie o kierowaniu aut3m po tym? Kolega mowi że czuje się normalnie koord6nacja itp wszystko jak na trzeźwo . Ilości nie duże 1-2 g przez noc
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Marihuana rekreacyjna na Florydzie pozostanie nielegalna, w referendum zabrakło 3%
Marihuana rekreacyjna na Florydzie nadal będzie nielegalna pomimo, że za jej legalizacją dla osób powyżej 21 roku życia opowiedziało się 57% głosujących. Referendum odbyło się w ramach wyborów prezydenckich. Co ciekawe za liberalizacją prawa konopnego głosował będący Republikaninem Donald Trump, który udział w wyborach brał właśnie na Florydzie. Jest to o tyle ciekawe, że gubernator stanu Ron DeSantisa i przywódcy Republikanów z Florydy byli przeciwni zmianom i wydali na kampanie przeciwko legalizacji zioła wiele milionów dolarów. „Legalna marihuana to jedynie zyski dla korporacji i smród marihuany na ulicach.” – twierdzi DeSantis.
Prezes znanej korporacji przyłapany na kupnie narkotyków
Stefan Kaufmann, prezes firmy Olympus, czołowego japońskiego producenta sprzętu optycznego, zrezygnował ze stanowiska – przekazano w oświadczeniu. Agencja AFP podaje, że niemiecki menedżer został oskarżony o kupno narkotyków.
Od dziś fentanyl i marihuana niedostępne w receptomatach
Fentanyl i marihuana są na liście substancji, których nie można kupić poprzez receptomaty. Dziś wchodzi w życie rozporządzenie ministra zdrowia w sprawie środków odurzających i substancji psychotropowych.