Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2705 / 338 / 0
Ja będąc na Wenlafaksynie co prawda było to kilka lat temu , ale praktycznie jej nie " czułem " a nawet chyba bylo gorzej jeśli chodzi o samopoczucie.. Także nie każdy lek jest dla każdego
  • 2994 / 508 / 0
Mogles spróbować dłużej potrzymać działanie i poczekać.
Ale fakt dawki typowe praktycznie nie czuć ale jak się przestanie to coś się zmienia na gorsze
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1027 / 183 / 0
Dla mnie wenla jest najlepszym antydepresantem na lęk ale na nastrój słabo się sprawdza.
  • 417 / 21 / 0
Czy 15 mg abilify i 300 mg wenlaflaksyny potrafi się wypłukać po 12 dniach detoxu? Teoretycznie wystarczy 5 okresów póltrwania ale jeszcze kwestia odwrazliwienia się receptorów no i czy tak duża dawką wenlaflaksyny na pewno w tydzien usunie sie z organizmu??
  • 1027 / 183 / 0
wenlafaksyna bardzo ale to bardzo szybko opuszcza organizm, właśnie dlatego jedna pominięta dawka może już powodować objawy odstawienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe

Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!

Kannabinoidy wykazują „obiecujący potencjał jako środki przeciwnowotworowe” – wskazują nowe badania

Niedawno opublikowane badania w Discover Oncology rzuciły nowe światło na możliwości terapeutyczne kannabinoidów takich jak THC, CBD i CBG. Naukowcy wykazali, że związki te mogą hamować wzrost guzów oraz zapobiegać rozprzestrzenianiu się raka, co czyni je obiecującymi środkami przeciwnowotworowymi. Chociaż wyniki te są niezwykle obiecujące, badacze podkreślają, że wciąż istnieje wiele do zrozumienia, jeśli chodzi o mechanizmy działania kannabinoidów oraz optymalne dawkowanie tych substancji.

Co z polską załogą statku z narkotykami? „Sprawa się przedłuża”

Obywatele polscy wchodzący w skład załogi statku „Jawor”, na którym w brazylijskie służby zarekwirowały w porcie Itaqui w mieście Sao Luis pół tony kokainy, nie trafili do aresztu – informuje brazylijska stanowa policja federalna. Śledztwo jest jednak w toku i żadnego rozwiązania nie można jeszcze wykluczyć.