Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 4895 / 843 / 0
@Charlie3 załatw sobie jakąś benzodiazepine. Każda się nada w większej bądź mniejszej dawce. Teraz idzie kupić w necie nie musisz lekarza szukać jak nie masz opcji w ten sposób ogarnąć.

W ostateczności to może olanzapine w nos walnąć (to głupi pomysł) powinna się załadować z 30min szybciej.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
23:00 Czytasz ten wątek po 20mg zolplidemu i myślisz sobie, o jakiej amnezji oni pierdolą, wystarczy się skupić i kontrolować i nie ma prawa się nic odjebać. 9:00 następnego dnia budzisz się z pustym blistrem 10tek i pamiętasz losowy urywek z 4:00 że potestujesz haluny jeszcze przed robotą bez cieni wątpliwości czy to na pewno nie jest to odbierdalanie głupot po zolpidemie xd
  • 5 / 1 / 0
03 sierpnia 2024Charlie3 pisze:
Czy zolpidem może służyć jako alternatywne lekarstwo na Bad tripa?
Ze stymulantami jako lekarstwo na wielodób też nie polecam. Za pierwszym razem rozmawiałem z diabłem przez dwie godziny, który rano okazał się wyłączonym telewizorem w ciemnym pokoju. Za drugim razem zza mebli wyszły nagie skrzaty, więc założyłem w środku lata najgrubszą kurtkę i poszedłem odwiedzić kumpelę (dziękuję Panu że z tej samej klatki schodowej). Za trzecim moja zupa w garnku zmieniła się w sufit gotyckiej katedry.
  • 2012 / 83 / 0
Nowy stilnox ten 14 tabletek to jakiś spierdolony chyba jest. Po 30 mg zero czopki, pływającego obrazu tylko film pocięty i utrata kontroli. Odpierdalałem imbe przez pół nocy, kurwa cała kuchnia rozjebana, pomidory podeptane, na ścianach, syf jak skurwesyn. Krzywo wjechało. Nasen to i po pięciu mnie tak nie rozpierdala. Dzisiaj jebne znowu 30mg i zobacze czy to poprostu tak wjechało czy diler czyt. Firma chemiczna z której czerpią coś najebała bałaganu. Nie wiem jak jest z zolpidemem czy to też mieszanina racemiczna czy jakiś stereoizomer?
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 3329 / 537 / 1
Jak narobiłeś imby to znaczy że działa i jest legitny :P
Kurwa ... Racemat czy stereoizomery? Padłem 😅
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 230 / 57 / 0
No jak ci film zerwało to full legit wersja :D zolpi te haluny daje tylko w pierwszych fazach
  • 54 / 30 / 0
E tam przez 3lata porobiłem z 7 paczek i haluny po 2,5 do 5 są dalej tylko ja robię ok miesięczne przerwy....
  • 206 / 70 / 0
Mnie dzisiaj tylko 20mg doprowadziło do tak pięknego stanu, że to szok:)
To jest tak dziwne uczucie, wszystko Ci się podoba, kolory wyglądają zupełnie inaczej, widzisz to wszystko tak wyraźniej, jest tak mocna euforia. No po prostu coś pięknego co to w głowie robi 🤩
  • 2916 / 971 / 0
u mnie te właśnie, nazwijmy to "psychodeliczne" efekty działania zolpidemu już od bardzo dawna nie występują, gdzie kiedyś po jednym Nasenie bywałem w stanie to odczuć. teraz nadal sprawdza się świetnie jako szybki wygaszacz - świetny lek nasenny, oczywiście zażywany doraźnie i z odpowiednią dozą rozwagi. od dawna poza diazepamem, czyli jedną z najsłabszych dostępnych benzodwuazepinm, zażywam tylko zolpidem. oba te środki potrafią zdziałać cuda, gdy się do nich trafnie podejdzie.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 176 / 13 / 0
Brałem wiele razy zolpidem, bardzo przyjemne, trochę inne niż przy benzodiazepinach, ale nigdy nawet przy pierwszych zażywaniach nie spotkałem się z jakimś innym widzeniem kolorów, halucynacjami itd.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA szukają kontrahenta do produkcji setek tysięcy jointów na potrzeby badań naukowych

Władze federalne USA, a konkretnie Narodowy Instytut ds. Nadużywania Narkotyków (NIDA), ogłosiły nowe zapytanie ofertowe, mające na celu znalezienie kontrahenta, który wyprodukuje setki tysięcy standaryzowanych „papierosów z marihuaną”.

11 ton medycznej marihuany w 2024 roku: Polska podnosi limity importu

W ostatnich latach rosnące zapotrzebowanie na medyczną marihuanę w Polsce skłoniło władze do podjęcia działań, mających na celu zwiększenie dostępności tego leku. Najnowsza decyzja Międzynarodowej Rady ds. Kontroli Narkotyków (INCB) potwierdza ten trend, co stanowi dobrą wiadomość zarówno dla pacjentów, jak i firm farmaceutycznych działających na polskim rynku. Decyzja ta umożliwi lepszy dostęp do marihuany medycznej, której skuteczność w leczeniu wielu schorzeń jest coraz szerzej uznawana.

Narkotyki na dowóz. Dilerzy zakopują towar

Narkobiznes kwitnie online. Przez komunikator można wybrać rodzaj i ilość narkotyku, a potem zamówić z dostawą do paczkomatu lub wskazać konkretną lokalizację, gdzie diler ma zakopać towar. Ta druga metoda w ostatnim czasie zyskuje na popularności. Krakowskie dzielnice są rozkopywane przez poszukiwaczy nielegalnych przesyłek.