Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Jak rozpoznać dobrą jakość amfetaminy? Wysłać do energy control international.
Koszt ok. 700-800zł. Trzeba wysłać tak że nawet jak wpadne żeby nie nas nie znaleźli.
ps. na kod [h] może być jeszcze 10% zniżki na cały asortyment - ale ręki uciąć sobie nie dam xD
Źródło od nich na youtube https://www.youtube.com/watch?v=9GqE-xgK2hY
Myślisz że każdy podejdzie do tematu kompleksowo, jest to nadal 120€
Jak ktoś chciałby podejść do tematu profesjonalnie to musi wyłożyć tysiąc złotych i poczekać do dwóch miesięcy na: Nie używajcie jakiś tam testów od protestkit eu czy innych bo to nie jest GC-MS.
Przerost formy nad treścią… starą szmatę (która czasy świetności ma już dawno za sobą i lubuje sie w niej głównie margines społeczny) traktować jak królewnę.
W praktyce to wystarczy posypać szczurom trochę świeżego sortu i mamy bardziej miarodajną opinię środowiskową czy towar jest dobry albo chujowy
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Dlaczego margines społeczny lubuje się w fecie?
Ja myślałem że oni lubują się w "kryształach" które nie są metamfetaminą tylko katynonami.
@Merx po co wykonywać test z sin czy protestkit eu skoro ich "test" wykrywa aspirynę jako amfetaminę https://www.youtube.com/watch?v=9GqE-xgK2hY
I nie jest to lepszy test niż żaden skoro się myli tak samo jak te "szpitalne" które wykrywają ci DXM jako opiaty czy pseudoefedrynę jako amfetamine.
To jest zwyczajne marnowanie pieniędzy tak samo jak kupowanie coś co ma zapach i wygląd jak feta a może być jakąś fluoropochodną amfetaminą na przykład.
Co do tej aspiryny i testów to napisałem oficjalnie do protestkit, zobaczę co mi odpiszą, a raczej odpisze, właściciel, bo wyłącznie z nim mam kontakt.
To byś wiedział że myślę że tutaj jest naciąganie "klienta" nadal czyli kup jeszcze więcej testów aby wykluczyć a końcowy efekt wyjdzie podobnie albo jeszcze drożej jakbyś miał 600zł zapłacić i wysłać do laboratorium diagnostycznego np. energy control international (lub innego laboratorium diagnostycznego fete i tak się sprawdza GC-MS jeśli inaczej to mnie popraw)
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
USA szukają kontrahenta do produkcji setek tysięcy jointów na potrzeby badań naukowych
Władze federalne USA, a konkretnie Narodowy Instytut ds. Nadużywania Narkotyków (NIDA), ogłosiły nowe zapytanie ofertowe, mające na celu znalezienie kontrahenta, który wyprodukuje setki tysięcy standaryzowanych „papierosów z marihuaną”.
11 ton medycznej marihuany w 2024 roku: Polska podnosi limity importu
W ostatnich latach rosnące zapotrzebowanie na medyczną marihuanę w Polsce skłoniło władze do podjęcia działań, mających na celu zwiększenie dostępności tego leku. Najnowsza decyzja Międzynarodowej Rady ds. Kontroli Narkotyków (INCB) potwierdza ten trend, co stanowi dobrą wiadomość zarówno dla pacjentów, jak i firm farmaceutycznych działających na polskim rynku. Decyzja ta umożliwi lepszy dostęp do marihuany medycznej, której skuteczność w leczeniu wielu schorzeń jest coraz szerzej uznawana.
Narkotyki na dowóz. Dilerzy zakopują towar
Narkobiznes kwitnie online. Przez komunikator można wybrać rodzaj i ilość narkotyku, a potem zamówić z dostawą do paczkomatu lub wskazać konkretną lokalizację, gdzie diler ma zakopać towar. Ta druga metoda w ostatnim czasie zyskuje na popularności. Krakowskie dzielnice są rozkopywane przez poszukiwaczy nielegalnych przesyłek.