Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Popłynąłem dość ostro na urlopie i od tygodnia jestem w ciągu alkoholowym, ostatnia dawka alkoholu była wczoraj o 15, nie chce już tykać tego syfu, mam paczkę Afobamu 0,25mg i pytanie czy dawka 2mg łącznie może mi pomoc? Aktualnie wziąłem 1,5mg i mi delikatnie w minimalnym stopniu pomogło, niestety nadal występują wymioty oraz mdłości, już trochę rzadziej, ale oprócz wody i glukozy nic mi nie wchodzi bo odrazu wymiotuję, jeżeli chodzi o tolerancję na benzo to brak, drugi raz brałem ostatnio w maju. Jeżeli ma to jakieś znaczenie to ważę 135kg
  • 157 / 21 / 3
@Funersik nie rozwalaj se gaba bardziej. Odstaw wszystko. Z alko w alprę to jak z deszczu pod rynnę
Wpierw leczenie,
potem walenie.
  • 323 / 60 / 0
J/w

Tydzień picia to jest nic. alkohol fizycznie zaczyna chwytać po miesiącu ostrego chlania. Jedyne leki jakie mógłbyś użyć w tej sytuacji to tegretol 300mg 1 tabletka rano przez tydzień. Ale to też bez sensu bo do padaczki Ci daleko. Odstaw to gowno i nie pije tyle.

Z fartem.
  • 1 / / 0
@narcovoyage13 @DobryWujas
To chodziło o to, że nawkrecalem sobie że mogę dostać deliry bo miałem mega drżenie całego ciała i się naczytałem głupot że koniecznie szpital, skończyło się na tym że jeszcze 2 dni potrzymało i przeszło, został problem z zasypianiem ale to kwestia pewnie jeszcze kilku dni. Pierdole to benzo i wódkę, dzięki za pomoc w każdym razie
  • 3 / 2 / 0
Witam, PILNIE POTRZEBUJĘ PORADY/OPINI. Sprawa tyczy się dobrego Ośrodka Detoksykacyjnego NA NFZ. Problem? Uzależnienie typowo opiatowo/opioidowe plus benzo. Początki; morfina, Oxy, bupra, doustnie plus wszystkie wymienione i.v. Aktualnie udało mi się zejść na Tramal do tego Pregabalina, ponad 1gr, benzo a mianowicie Clonazepam do 10mg plus doraźnie kwetiapina; Ketrel 25g --- dziennie /wszystko na własną rękę i po głupiemu/ .
Moje ciało nie daje już rady, w papierach lekarskich stwierdzona kacheksja czyli totalne wyniszczenie organizmu. Ponad 30 odwyków zakończonych nawrotem w tym 6 Szpitalnych. Brak jakiegokolwiek wsparcia. Jestem z tym zupełnie sama ze śmiesznymi finansami z Mopsu co też utrudnia sprawę. Jutro mam dzwonić do Świecia bo czekam na termin ale czy Świecie to dobra opcja? Jeżeli ktokolwiek z Was był tam na detoksie bardzo proszę o opinię. Mój stan na dzień dzisiejszy? Od około 3tygodni wciąż leżę, organizm i psychika są wyczerpane do granic możliwości. Uzależnienie z kolei miało swoje przyczyny. Jeżeli mam być zupełnie szczera, myślę o samobójstwie licząc każdą minutę z nadzieją, że jutro Pani w Świeciu powie, że jest dla mnie miejsce gdyż jutro mam dzwonić czy coś się zwolniło. ps; absolutnie nie chcę trafić na byle jaki oddział, gdzie cierpi się katusze przez okropne warunki, tragiczną obstawę lekarską i pielęgniarską. Stąd post i krzyk o pomoc, czyli opinie o Świeciu, jeżeli nie tam to ewentualnie ukierunkowanie mnie na dobry detoks, gdzie można się szybko dostać najlepiej niedaleko mazowieckiego bądź 'w', jeżeli nie to gdziekolwiek tylko nie na drugim końcu Polski ponieważ muszę się dowlec tam sama. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.
  • 338 / 98 / 0
Na temat ośrodków masz cały wątek na forum o tutaj - topic20738.html?hilit=O%C5%9Brodki
Idź na leczenie i słuchaj specjalistów, pomoc tam skataniesz (sama piszesz o kilkudziesieciu detoksach ) więc doskonale znasz wszystkie procedury tylko ,że....musisz sks stosować do zaleceń. I choćby to był najlepszy ośrodek- jeśli sama nie będziesz chciała to sam Jezus Ci nie pomoże 🤷‍♀️ szkoda, że jesteś sama bo to faktycznie utrudnia sprawę, ale są się ogarnąć i wyjść na prostą. Trzymam za Ciebie kciuki
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 3 / 2 / 0
@Zlespiaca Śliczne Dzięki za odpowiedź i za Kciuki bo tym razem będą bardzo potrzebne. Pozdrawiam i już wchodzę w link🫂
  • 3 / 2 / 0
Witam. Ponawiam pytanie. PILNIE POTRZEBUJĘ DOBREGO OŚRODKA DETOKSYKACYJNEGO NA NFZ! Problem? Uzależnienie typowo opiatowo/opioidowe plus benzo. Początki; morfina, Oxy, bupra, doustnie plus wszystkie wymienione i.v. Aktualnie udało mi się zejść na Tramal z, którego schodzę, redukując /i może a napewno to śmieszne i paradoksalne bo płynąc myślami wstecz dawałam radę przy odstawianiu morfiny, oxycontinu, bupry a teraz? ZESZŁAM DO 200mg tramadolu, mija piąty dzień i trzymam się na tej dwósetce BO NIE DAJĘ RADY¿abstrakcja/ do tego Pregabalina, ponad 1gr, benzo a mianowicie Clonazepam do 10mg plus doraźnie kwetiapina; Ketrel 25g --- dziennie /wszystko na własną rękę i po głupiemu/ a samopoczucie? tragicznie, jestem wręcz przykłuta do łóżka.
Moje ciało nie daje już rady, w papierach lekarskich stwierdzona kacheksja czyli totalne wyniszczenie organizmu plus bardzo silna depresja potramalowa, bóle podbrzusza, codzień rano OKRUTNE SAMOPOCZUCIE ZANIM NIE ZAŁADUJE SIĘ TE PIEPRZONE 200mg tramadolu PLUS POZOSTAŁE LEKI.
Za mną ponad 30 odwyków zakończonych nawrotem w tym 6 Szpitalnych. Brak jakiegokolwiek wsparcia. Jestem z tym wszystkim zupełnie sama ze śmiesznymi finansami z Mopsu co też utrudnia sprawę. Dziś z nadzieją zadzwoniłam do Świecia zgodnie z tym co powiedziała Sekretarka i niestety wciąż nie ma miejsca w związku z czym kolejny telefon 27' ego września co równa się z tym, że muszę szukać czegoś innego. Mój stan na dzień dzisiejszy? Od około 3tygodni wciąż leżę, organizm i psychika są wyczerpane do granic możliwości. Uzależnienie z kolei miało swoje przyczyny. Jeżeli mam być zupełnie szczera, myślę o samobójstwie. Teraz już bardzo SERIO ale Człowiek wciąż ma tą głupią nadzieję; DLATEGO; absolutnie nie chcę trafić na byle jaki oddział, gdzie cierpi się katusze przez okropne warunki, tragiczną obstawę lekarską plus dodatkowo 40dni i wypad z nadrukiem na wypisie - "Pacjent w stanie bardzo dobrym' żenada". Stąd mój post i krzyk o pomoc, czyli ukierunkowanie mnie na dobry detoks, gdzie można się szybko dostać najlepiej niedaleko mazowieckiego bądź 'w', ponieważ muszę się dowlec tam SAMA W STANIE KRYTYCZNYM. UWAGA! -raz jeszcze nie proszę w tym momencie o linki z tematyką o Ośrodkach Terapeutycznych, tylko, jeżeli takowe istnieją - LINKI Z DOBRYMI SZPITALAMI/ODDZIAŁAMI DETOKSYKACYJNYMI NA NFZ TAK JAK POWYŻEJ - najlepiej w mazowieckim bądź gdzieś w pobliżu, gdzie nie wypuszczą źle oddtrutej Osoby, gdzie obstawa lekowa sprawi mniej bólu a zamiast niedoszkolonych 'Profesorów' będzie tam DOBRZE WYKWALIFIKOWANA KADRA Z SERCEM.

WARN — Offtop — czytaj nazwę wątku! Są na forum bardziej adekwatne miejsca na takie posty. @Vetulani44
  • 305 / 41 / 0
Jestem w lesie ćpam i nagle ludzie zaczęli mnie ścigać idą za mną uciekam ale oni dalej idą a teraz usłyszałem strzelaj w głowę
Jak z tego wyjść bez szwanku? Dodam że za każdym razem jak się poruszę słyszę - kurwa blisko i słyszę naciąganie kuszy

Update: leżę w małych choinkach nie widzą mnie

Ratujcie!
  • 6 / 4 / 0
Brzmi jak psychoza. Najlepiej udaj się do szpitala psychiatrycznego. Wezwij karetkę jeśli sam nie dasz rady tam dotrzeć
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Oskarżony o posiadanie narkotyków przyszedł do sądu z narkotykami

Kilka gramów mefedronu miał przy sobie 28-latek, który brał udział w sądzie w Lublinie w rozprawie jako oskarżony o posiadanie narkotyków. Mężczyznę zatrzymali do kontroli policjanci, gdy ten wyszedł już z sądu. Zwrócili na niego uwagę, bo był im znany z wcześniejszej z działalności przestępczej. Gdy pojechali do jego miejsca zamieszkania, znaleźli jeszcze ponad kilogram marihuany i klefedronu.

11 ton medycznej marihuany w 2024 roku: Polska podnosi limity importu

W ostatnich latach rosnące zapotrzebowanie na medyczną marihuanę w Polsce skłoniło władze do podjęcia działań, mających na celu zwiększenie dostępności tego leku. Najnowsza decyzja Międzynarodowej Rady ds. Kontroli Narkotyków (INCB) potwierdza ten trend, co stanowi dobrą wiadomość zarówno dla pacjentów, jak i firm farmaceutycznych działających na polskim rynku. Decyzja ta umożliwi lepszy dostęp do marihuany medycznej, której skuteczność w leczeniu wielu schorzeń jest coraz szerzej uznawana.

Tysiące pacjentów z problemem terapii bólu

Ograniczenie w receptach na medyczną marihuanę uderzy w osoby z chorobami przewlekłymi.