Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
W miedzyczasie bywało różnie. Klasyka gatunku-1 tydzień zajebiście, kolejne 2 gorzej. W marcu pożyczyłem od kolegi ławeczke ze sztanga, hantle i nakurwiam treningi 3 razy w tygodniu. 30-50 minut.
W dni nietreningowe spacer 1.5h do lasu ( około 5-6km ). I tak to trwało do czerwca. Forma i sylwetka się poprawiły ale dalej nie mogłem zrzucić bebecha. Piwko wjeżdżało 3-4 razy w tygodniu.
W lipcu mi stuknęło100 kg na wadze i stwierdziłem, że tak dalej być nie może. Rzuciłem alkohol. ( Na dzień dzisiejszy nie pije 1 miesiąc i 25 dni ). Kupiłem kreatyne ( oprócz na mięśnie działa też na mózg-poczytajcie!) taki dodatkowy motywator do treningów (bo szacuje sie że daje 3% przyrostu siły CZYLI NIE WIELE ;) ). Codziennie pije 3,5 litra wody, kawa parzona (antyoksydanty) marchewka(zdrowo?),
jakiś owoc, skyr (dużo białka), 200g śledzia (kwasy omega 3 ) w tygodniu, szklanka oranżady tylko do obiadu (troche cukru też musi być), zero słodyczy/czipsów. Teraz waże 94 kg. Mieśnie wyraźnie większe.
No i z chodzeniem jest o wiele lepiej. To video z wczoraj
https://megawrzuta.pl/download/6769e73a ... 3083c.html
Dużo gotuje : Zupy, drugie dania(miesne, ryby, warzywne), desery, ciasta. Mniej siedze przy kompie. Psychicznie jest dobrze. Generalnie kurwa zdrowo. Wyczytałem w necie o takim czymś jak BNDF (Mózgowy czynnik neurotroficzn) to jest takie białko które się aktywuje i wytwarza przy wysiłku fizycznym. Wspomaga neurogeneze, tworzy nowe neurony, neuroplastyczność i masa innych pozytywnych działań. Pierwsza myśl BINGO ! strzał w 10. Właśnie tego szukałem przez te 7 lat . Koszt 350 zl 120 tabletek. Bede testował
w październiku jak dostane na urodziny. Skład : Grzyb lwia grzywa (Hericum erinaceus) 500 mg Jarmułka (Scuttelaria lateriflora) 200 mg, Dzika róża (Vaccinium myrtillus) 200 mg, Bacopa (Bacopa monnieri) 150 mg, Sensoril® Ashwagandha (Withania somnifera) 125 mg, CDP Cholina 125 mg Fosfatydyloseryna Sharp-PS 50 mg. Kilka z tych rzeczy już testowałem ale osobno / pijąc alkohol. Czuje, że to może być to
w połączeniu z treningami i dobra dieta oraz abstynencja. Nie poddaje sie i cisne dalej. Do następnego !!!!
Miło cię widzieć wśród żywych :)
Ale faktycznie zrobiłeś się trochę misiu więc popierdalaj na tych hantlach!
"Rutyna to rzecz zgubna "
Z głową masz w porządku- a to najważniejsze.
Pompuj pompuj! I nie ma obżerania się chipsami do netflixa!
A czemu tak sie ulałes ? Tendencje do tycia rodzinne ?
Nawet pijac pare piwek ciezko od samego piwa tak utyc.
Tutaj widac ze poszlo w boczki , uda , tylek . Taka damska sylwetka .
Cos jak u kogos z wysoką prolaktyną i niskim testosteronem .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
10 września 2024ledzeppelin2 pisze: I tak jestes wzorem walki .
A czemu tak sie ulałes ? Tendencje do tycia rodzinne ?
Nawet pijac pare piwek ciezko od samego piwa tak utyc.
Tutaj widac ze poszlo w boczki , uda , tylek . Taka damska sylwetka .
Cos jak u kogos z wysoką prolaktyną i niskim testosteronem .
Wiadomo jak działa efedron zwł w dużych dawkach i przyjmowany regularnie. Nagłe odstawienie tego elixiru może prowadzić do zaburzeń energetycznych. Z kolei sama kreatyna, którą się nasz kolega suplementuje mogła ten efekt "ulania", o którym piszesz pogłębić.
Nie mniej jednak jestem pełen podziwu w odwadze i determinacji jaką prezentuje nam tu @hyber123 , od siebie życzę mu dużo zdrowia no i oczywiście dalszych postępów w kierunku normalnego funkcjonowania zarówno ciała jak i umysłu. 3maj się kolego!
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Co ćpają polskie nastolatki. "Te rzeczy są na wyciągnięcie ręki, prawie leżą na ulicy"
Marihuana jest w Polsce legalna. Ale tylko dla bogatych
Pojawił się postulat wprowadzenia ceny minimalnej za alkohol. Rząd pracuje nad nowymi rozwiązaniami
Ostatnia afera z alkotubkami może mieć znacznie poważniejsze skutki niż wycofanie feralnego produktu ze sklepów. Okazuje się bowiem, że rząd rozważa wprowadzenie ceny minimalnej za alkohol. Taką informację przekazał na antenie Programu Pierwszego Polskiego Radia wiceminister zdrowia Wojciech Konieczny.
Japonia wprowadza zmiany w polityce dotyczącej konopi indyjskich
Japonia, znana z konserwatywnego podejścia do substancji kontrolowanych, wprowadza istotne zmiany w swojej polityce dotyczącej konopi indyjskich. Nowe regulacje wprowadzają zaostrzenie przepisów dotyczących rekreacyjnego używania marihuany, jednocześnie otwierając drogę do legalizacji produktów medycznych pochodzących z tej rośliny. Takie podejście odzwierciedla starania Japonii o zrównoważenie ochrony społeczeństwa przed nadużywaniem substancji z postępami w leczeniu medycznym.
Magiczne grzyby na stres. Ratownicy medyczni zażyli psylocybinę
Praca ratowników medycznych bywa bardzo trudna i stresująca. Nowe badania kolejny raz sprawdziły, jak działa psylocybina na zdrowie psychiczne. Wyniki dowiodły, że pojedyncza dawka substancji zawartej w grzybach halucynogennych, może pomóc w radzeniu sobie z objawami psychologicznymi i wypaleniem zawodowym wśród tej grupy.