potem walenie.
Tydzień picia to jest nic. alkohol fizycznie zaczyna chwytać po miesiącu ostrego chlania. Jedyne leki jakie mógłbyś użyć w tej sytuacji to tegretol 300mg 1 tabletka rano przez tydzień. Ale to też bez sensu bo do padaczki Ci daleko. Odstaw to gowno i nie pije tyle.
Z fartem.
To chodziło o to, że nawkrecalem sobie że mogę dostać deliry bo miałem mega drżenie całego ciała i się naczytałem głupot że koniecznie szpital, skończyło się na tym że jeszcze 2 dni potrzymało i przeszło, został problem z zasypianiem ale to kwestia pewnie jeszcze kilku dni. Pierdole to benzo i wódkę, dzięki za pomoc w każdym razie
Moje ciało nie daje już rady, w papierach lekarskich stwierdzona kacheksja czyli totalne wyniszczenie organizmu. Ponad 30 odwyków zakończonych nawrotem w tym 6 Szpitalnych. Brak jakiegokolwiek wsparcia. Jestem z tym zupełnie sama ze śmiesznymi finansami z Mopsu co też utrudnia sprawę. Jutro mam dzwonić do Świecia bo czekam na termin ale czy Świecie to dobra opcja? Jeżeli ktokolwiek z Was był tam na detoksie bardzo proszę o opinię. Mój stan na dzień dzisiejszy? Od około 3tygodni wciąż leżę, organizm i psychika są wyczerpane do granic możliwości. Uzależnienie z kolei miało swoje przyczyny. Jeżeli mam być zupełnie szczera, myślę o samobójstwie licząc każdą minutę z nadzieją, że jutro Pani w Świeciu powie, że jest dla mnie miejsce gdyż jutro mam dzwonić czy coś się zwolniło. ps; absolutnie nie chcę trafić na byle jaki oddział, gdzie cierpi się katusze przez okropne warunki, tragiczną obstawę lekarską i pielęgniarską. Stąd post i krzyk o pomoc, czyli opinie o Świeciu, jeżeli nie tam to ewentualnie ukierunkowanie mnie na dobry detoks, gdzie można się szybko dostać najlepiej niedaleko mazowieckiego bądź 'w', jeżeli nie to gdziekolwiek tylko nie na drugim końcu Polski ponieważ muszę się dowlec tam sama. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.
Idź na leczenie i słuchaj specjalistów, pomoc tam skataniesz (sama piszesz o kilkudziesieciu detoksach ) więc doskonale znasz wszystkie procedury tylko ,że....musisz sks stosować do zaleceń. I choćby to był najlepszy ośrodek- jeśli sama nie będziesz chciała to sam Jezus Ci nie pomoże szkoda, że jesteś sama bo to faktycznie utrudnia sprawę, ale są się ogarnąć i wyjść na prostą. Trzymam za Ciebie kciuki
Moje ciało nie daje już rady, w papierach lekarskich stwierdzona kacheksja czyli totalne wyniszczenie organizmu plus bardzo silna depresja potramalowa, bóle podbrzusza, codzień rano OKRUTNE SAMOPOCZUCIE ZANIM NIE ZAŁADUJE SIĘ TE PIEPRZONE 200mg tramadolu PLUS POZOSTAŁE LEKI.
Za mną ponad 30 odwyków zakończonych nawrotem w tym 6 Szpitalnych. Brak jakiegokolwiek wsparcia. Jestem z tym wszystkim zupełnie sama ze śmiesznymi finansami z Mopsu co też utrudnia sprawę. Dziś z nadzieją zadzwoniłam do Świecia zgodnie z tym co powiedziała Sekretarka i niestety wciąż nie ma miejsca w związku z czym kolejny telefon 27' ego września co równa się z tym, że muszę szukać czegoś innego. Mój stan na dzień dzisiejszy? Od około 3tygodni wciąż leżę, organizm i psychika są wyczerpane do granic możliwości. Uzależnienie z kolei miało swoje przyczyny. Jeżeli mam być zupełnie szczera, myślę o samobójstwie. Teraz już bardzo SERIO ale Człowiek wciąż ma tą głupią nadzieję; DLATEGO; absolutnie nie chcę trafić na byle jaki oddział, gdzie cierpi się katusze przez okropne warunki, tragiczną obstawę lekarską plus dodatkowo 40dni i wypad z nadrukiem na wypisie - "Pacjent w stanie bardzo dobrym' żenada". Stąd mój post i krzyk o pomoc, czyli ukierunkowanie mnie na dobry detoks, gdzie można się szybko dostać najlepiej niedaleko mazowieckiego bądź 'w', ponieważ muszę się dowlec tam SAMA W STANIE KRYTYCZNYM. UWAGA! -raz jeszcze nie proszę w tym momencie o linki z tematyką o Ośrodkach Terapeutycznych, tylko, jeżeli takowe istnieją - LINKI Z DOBRYMI SZPITALAMI/ODDZIAŁAMI DETOKSYKACYJNYMI NA NFZ TAK JAK POWYŻEJ - najlepiej w mazowieckim bądź gdzieś w pobliżu, gdzie nie wypuszczą źle oddtrutej Osoby, gdzie obstawa lekowa sprawi mniej bólu a zamiast niedoszkolonych 'Profesorów' będzie tam DOBRZE WYKWALIFIKOWANA KADRA Z SERCEM.
WARN — Offtop — czytaj nazwę wątku! Są na forum bardziej adekwatne miejsca na takie posty. @Vetulani44
Jak z tego wyjść bez szwanku? Dodam że za każdym razem jak się poruszę słyszę - kurwa blisko i słyszę naciąganie kuszy
Update: leżę w małych choinkach nie widzą mnie
Ratujcie!
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Praga Północ walczy z handlem narkotykami. Dzielnica zabezpieczy pustostany
Władze dzielnicy wspólnie z Komendą Stołeczną Policji ustalono, że zabezpieczony zostanie dostęp do pustostanów, w których może odbywać się handel narkotykami. Newralgicznym miejscem na praskiej mapie jest ulica Inżynierska.
Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe
Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!
Długotrwałe stosowanie marihuany nie powoduje istotnych zmian w funkcjonowaniu mózgu
Badanie opublikowane w czasopiśmie JAMA Network Open dostarcza dowodów na to, że regularne spożywanie produktów z medycznej marihuany przez dorosłych nie prowadzi do istotnych negatywnych zmian w strukturze czy funkcjonowaniu mózgu. Naukowcy z Harvard Medical School oraz McGovern Institute for Brain Research (MIT) przeprowadzili podłużne badanie, w którym analizowali dane z obrazowania mózgu (fMRI) pacjentów stosujących medyczną marihuanę oraz osób zdrowych niebędących użytkownikami.