Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 120 / 31 / 0
Dziś zassałam sporą ilość benzo.
Po takich ilościach, często nagle zasypiam i nawet nie zdążę zmienić koszulki i posłać łóżka. Ta, dawka zadziała za jakieś 10minut, muszę przynajmniej się ulokować w łóżku.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 120 / 31 / 0
Zapodam znowu eliksir, bo chce dalej usnąć. A jak się nawkurwiam, to nie myślę o spaniu.
Wlewam dawkę solidną na kolejne 4godziny czy tam 5. Bo kurwa, jestem na urlopie wypoczynkowym i chuj.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 120 / 31 / 0
Niedługo znowu powtórzę procedurę, bo mi się nudzi strasznie, poza tym jestem uzależniona. To mnie deprecjonuje do zazywania.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 40 / 4 / 0
To normalne ze benzo nie dziala na mnie wyciszajaco przy atakach paniki tylko po prostu zasypiam i tyle?
  • 507 / 192 / 1
@dissapoinx powiedz jeszcze jakie benzo
Jeśli alpra to dziwne, jeśli estazolam to normalne
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 4 / 0
@SerioSergio afobam
  • 120 / 31 / 0
To chyba alprazolam z tego co jarzę.
alprazolamu nie lubię, podkręcą humor w głupkowaty sposób. Mnie on nakręca, zamiast uspokajać.
U mnie na topie jest clonazepam, po pierwszych paczkach czułam euforię, bez ściemy, po dwójkach miligramowych.
Przewinęło się przeze mnie okolo 10roznych preparatów.
Powróciłabym do midazolamu i nitrazepamu, premiuję te benzo mocno.

Na chwilę obecną zażyłam 3centy norfluroro.
Mam tego w chuj okolo 10gram.
Obawiam się, że po dłuższym ciągu może mi postrzępić psychikę definitywnie.
Narazie jestem w ciągu 60dni.
Marnie to widzę, a ciągnie do zazywania jak skurwysyn.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 120 / 31 / 0
Spełniłam prawie wszystkie warunki do spożycia eliksiru. Czyli, zjadłam kanapeczki wypiłam herbatkę, minęła z godzina od przebudzenia. Jeszcze muszę podmyć paszki, włosy na głowie i wlosy lonowe. Jestem wyczulona na zapachy, muszę pachnieć, czuć się świeżo.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 5769 / 1175 / 43
Kobieta powinna leżeć i pachnieć.
Oj, zarzuciłem znalezione 10mg diazepamu.
To z nerwów.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2197 / 375 / 0
Zjadłem wczoraj od godziny 14 do 16 - 18 mg Bromka, naprawdę fajna faza do końca dnia
ODPOWIEDZ
Newsy
Przewozili narkotyki z Kolumbii. Policja przejęła 26 kg kokainy

Ok. 21 mln zł była warta kokaina przejęta przez policję i Służę Celno-Skarbową. To 26 kg narkotyku. Funkcjonariusze rozbili grupę przemytników, przewożących „towar” z Kolumbii. Kokaina była szmuglowana do Polski drogą lotniczą, pierwszą partię wykryto w porcie w Pyrzowicach.

Nadużywanie marihuany zwiększa ryzyko przedwczesnego zgonu m.in. z powodu raka płuca [BADANIE]

Osoby wymagające hospitalizacji z powodu nadużywania marihuany są bardziej zagrożone przedwczesnym zgonem w ciągu kolejnych pięciu lat – wynika z badań prowadzonych w Kanadzie, które opisano na łamach JAMA Network Open.

Dzieci żyjące z palaczami marihuany, mają pozytywne wyniki testów na obecność narkotyku

Według nowego badania, palenie marihuany w domu jest związane z wyższym ryzykiem wykrycia biomarkerów marihuany w moczu dzieci mieszkających w tym samym gospodarstwie domowym. Choć autorzy podkreślają, że wyników nie należy traktować bez zastrzeżeń, to badanie wskazuje na potencjalne zagrożenia zdrowotne, które warto dokładniej zbadać.