4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 86 / 3 / 0
Cześć, jakbym wziął oralnie matiego, ale dawkę taką jakbym do nosa ładował to zadziała jakoś?
  • 1329 / 337 / 12
Musisz doprecyzować ile to jest dawka do nosa. Bo jeżeli kreska to raczej nie uzyskasz zadowalających efektów.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 86 / 3 / 0
Linia 7cm
  • 1329 / 337 / 12
jak gruba to poklepie, ale najlepiej to zarzucić bombkę i jak czujesz, że wchodzi to skontrować nosem
  • 1907 / 432 / 4
26 sierpnia 2023Czoug pisze:
Musisz doprecyzować ile to jest dawka do nosa. Bo jeżeli kreska to raczej nie uzyskasz zadowalających efektów.
i pytanie podstawowe czy ma matiego, albo ile matiego ma w matim...
prawilny mati to i w dawce donosowej przy 100mg porobi przy 200 wystrzeli Cię tak, że zapomnisz o FPSach w grach bo będziesz muiał je na żywo, wyższe to tylko katowanie ciała, głowy i serducha...

pytanie jaka waga / staż / wiek / i inne uzywki smyrające dane receptory na które działa... mati ... wtedy będzie wiedział wg. "wzoru" który w sumie nie istnieje, jak na niego podziała dana dawka.
DXM
  • 1329 / 337 / 12
Otóż to panie Duchu,

Nie wiem co poszło nie tak, że obecnie mati/emka/mefju/kryształ/mefedron to potoczne określenie na każdy, nawet najchujowszy beta keton. Ten prawilny 4MMC (trójka tez spoko ale jednak inna) miałem okazje próbować jeszcze za czasów stacjonarek (cherry kokolino rulez) i od Angoli z neta, to co obecnie śmiga na ulicach to w większości cuchnące chlory cemceki i nijak mają sie do tego Mateusza z czasów legala. Pamietam te euforię i banan na ryju przez cała domówkę i to po dawkach tzw paznkokciowych. Zwały nie było jakos nawet bardzo po tym czuć dlatego zawsze z dystansem podchodzę do lotników co walą pasy wielkości przekątnej atlasu chuj wie czego. Po delegalizacji smartshopow coś sie zaczęło pierdolic, pojawiły sie analogi analogów robione przez osiedlowych druidów w garażach, nie znających nawet podstaw chemii synteza spisana na kartce papieru. Co za kurwa ironia czy paradoks, że najlepszy i najczystszy Mati był legalnym dopalaczem i nawozem do kwiatków.
  • 13 / 1 / 0
26 sierpnia 20233di pisze:
Cześć, jakbym wziął oralnie matiego, ale dawkę taką jakbym do nosa ładował to zadziała jakoś?
Z mojego skromnego doświadczenia powiem, że bombkę zwykle wrzucam w ilości x2 do porcji jaka dobrze robi mnie przy podaniu donosowym. Czyli jak 150mg narta robi ok, to na bombkę 300mg min, bo zwykle daje jeszcze wiecej w stosunku do sniffa. Wystarczy, że rozpoczniesz testy od proporcji, którą podałam i sam sprawdzisz.
  • 8 / 1 / 0
Witam mam pytanie. Zaczalem po dluzszej przerwie mefedron sobie niuchać i od wczoraj koło południa zacząłem i wale do teraz (8:40). Zawsze male sobie kreski dawkuje jak już i zjadłem z 2g. Przez cala noc lezalem w lozku i cos tam ogladalem ale co jakis czas sprawdzałem sobie tętno, wychodziło normalne z 96 uderzen na minute. Ale jak rano jak jeszcze jedna wzialem i wstalem to tętno wskoczyło do 130, a gdy spowrotem zaczalem lezec go spadlo do 96. Przyczyną tego jest że po prostu za dużo czy może być jakis inny powod?
  • 508 / 195 / 1
Brak posiłków,silny stymulant,nagły wzrost ciśnienia przy wstaniu z łóżka..no nie możliwe,że tętno skoczyło. Nawet bez cpania jak za szybko wstaniesz to tętno się podnosi.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 8 / 1 / 0
Ale rzecz w tym że tak moge bez końca, siadam to tętno 96, wstaje to podchodzi do 120-130 i tak w kółko. Jestem dobrze nawodniony i na wieczor jeszcze na sile zjadlem troche.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.