Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Może opisze jak próbuje się dostać xd
1. Znajdując się na chat wybieram jedyną opcje "wejscie do czata przez przeglądarke"
2. Przenosi mnie na https://hyperreal.chat/#/login tutaj jedyne co mogę zrobić to zmienić język, wybrać "
Continue with SAML", lub utworzyć nowe konto (nie da się utworzyć) Kontynuuje.
3. Ląduje na "Jedno logowanie do wszystkich serwisów hyperreala" podaje login, hasło. Klikam Login. Dupa, my nieznaju Tiebe.
Może na telefonie spróbuj się zalogować - pobierz aplikacje Element i zrób krok po kroku jak @CATCHaFALL napisała
Na apce też nie działa.
Edit: kurwde nie zmieniałem chyba, sam już nie wiem.
Chyba po prostu założę alt konto i z niego będę się logować na czata jak mnie najdzie
Edit: udało sie
Z góry dziękuję
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Miłego czatowania
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).