22 marca 2022Teabadger pisze: Od jutra (czyli od dzisiaj) muszę kontrolować klony. Za dużo ich idzie. A potem pregaba też leci. Trzeba ustalić limit 4 mg klonów, 300 mg pregaby i ewentualnie tramale retardy, każdy po 100 mg. Ewentualnie.
01 kwietnia 2022Teabadger pisze: @IamYourFather a ten znowu bierze się za eksperckie wywody, sam będąc pod wpływem zapewne benzosówklon ma czas półtrwania od 19 do 60 godzin (to zależy przede wszystkim od stanu nerek (a u mnie jest ekstra jak na ćpuna). Przestałem go brać redukując szybko dawkę 2 mg - 1 mg - 0,5 mg - 0,25 - 0,25 mg. Ostatni raz go brałem 28 marca. Od tego czasu raczę się alprazolamem (czas półtrwania 11 - 13 godzin) oraz lorazepamem (czas półtrwania 10 - 20 godzin). Zanim skończę swoją zabawę z tymi dwoma, to śladu klona we mnie nie będzie. Plus, mam zabezpieczenie o którym Wam nie mówiłem - pełną pakę Relanium 5 mg, a to ma dłuuuugi czas półtrwania. Także nie cwaniakuj na przyszłość, ale dziękuję za troskę
![]()
![]()
A teraz coś w tajemnicy Wam powiem. Czasami mam ochotę przyjebać więcej jako stary ćpun... Skoro nie pije w ogóle, nie biorę nic innego... To w sumie możnaby się od czasu do czasu wyluzować.
Gdyby nie to, że jestem już po leczeniu zamkniętym i leczę się dalej tak pewnie by było. Niewinne wyluzowanie sie, tylko jeden raz. Skąd ja to znam... Mieliście już coś takiego? "Tylko ten jeden raz"? A później "Tylko ten ostatni raz"?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.