Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1537 / 197 / 0
ja wcoraj 3 mg klona , i zjaralem 2 jointy z haszem , kurde takiego stanu dawno nie mialem , poprawilem piwskami i było zajebiście , klonik odegrał dużą role bo byłem cały czas mega spokojny i opanowany
  • 3 / / 0
Potrzebuje nazwy leków bez recepty które tylko wyglądem przypominają xanax i nie zaszkodzą zdrowiu. Pozdro
  • 4959 / 868 / 0
A co chcesz komus walka wyjebac i sprzedac mu jakiś shit jako xanax?
  • 3 / / 0
Nigdy w życiu. Haha
  • 14 / 1 / 0
Najłatwiej to Ci będzie chyba coś podobnego do rolek znaleźć, ale jak ktoś bierze pod język to od razu pozna. Swoją drogą taka wyjeba to bardzo chujowa opcja.
Już od '99 płynę...
  • 2022 / 334 / 0
24 stycznia 2022Arus3k pisze:
Potrzebuje nazwy leków bez recepty które tylko wyglądem przypominają xanax i nie zaszkodzą zdrowiu. Pozdro
chyba escitalopram wygląda podobnie jak sławetne "barsy".
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 14 / 1 / 0
Dzisiaj podczas sprzątania znalazłem pół listka klonazepamu 2 mg, który to już raz się natykam na jakieś blistry pochowane w stanie odurzenia z amnezją w pakiecie. Ciekawe ile jeszcze tego po domu lezy pochowane :-) Ostatnimi czasy znalazłem 30 mg oxykodonu, trochę alpry, no ten klonik teraz i....100 zł w słoiczku po alproxie - jednym z kilkunastu. Dobrze jest robić porządki :-) 4 mg i jest pięknie, a wziąłem z 5 godzin temu. Dlatego lubię klona, jeśli komuś odpowiada profil działania to nie ma sobie równych. Dawno w moim rankingu zdeklasował Xanax. Chociaż i tak najlepszy jest mix klona z alprą, np. 2 mg + 2 mg.

Pozdawiam
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2022 przez krawiecszewc, łącznie zmieniany 1 raz.
Już od '99 płynę...
  • 629 / 118 / 0
Jakie są wskazania do wypisania roztworu do wstrzykiwań rolek bądź klonów?
:tabletki:
  • 1660 / 301 / 0
Od jutra (czyli od dzisiaj) muszę kontrolować klony. Za dużo ich idzie. A potem pregaba też leci. Trzeba ustalić limit 4 mg klonów, 300 mg pregaby i ewentualnie tramale retardy, każdy po 100 mg. Ewentualnie.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 31 / 1 / 0
kto wam pisze benzo? mi rodzinny tylko ale w miesiacu u niego biore alpre 3x1 i klony x3 i dzwonie do niego dokladnie 15 i 30 dnia miesiaca xD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.