Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
Moim najgorszym przeżyciem (poza samym początkiem ZS, tyle co zapamiętałem) była 10-dniowa całkowita bezsenność z odbicia oraz stałe i bardzo mocne drgawki po kosmicznych dawkach benzodiazepin łączonych z amfetaminą, alkoholem, ketaminą i ztcp także majką i niewykluczone, że i z kokainą. Myślałem, że gorzej się nie da i właściwie myślę tak do dzisiaj po ponad roku od „zajścia”. Walproinian sodu rozwiązał problem w 2. dniu stosowania, wyraźna poprawa była zauważalna już po 1. dawce.
Rekomendacji nie dam, bo żaden ze mnie medyk, natomiast zwracam uwagę. To jest lek, a nie narkotyk i ten lek może pomóc w kurewsko(!) trudnych chwilach po mocnym przegięciu z benzo w dawkach „zabójczych”.
A do ćpania polecam morfinę. Z fartem, drogie ćpuny i uważajcie na siebie. Tyle ode mnie w sprawie tego „chujowego” Depakine.
Nigdy nie byłem zależny od benzodiazepin, teraz biorę głównie rekreacyjnie/leczniczo przy stanach lękowych. Niestety od sierpnia jakoś praktycznie codziennie.
@dajmon @DexPL @Hyperreal
13 września 2021Mefistofeles1945 pisze: Po depakinie wypadają mi włosy. Niewiele ale wypadają. Jedyny skutek uboczny. Stosuję do wyrównania nastroju i innych leków.
Standardowym postępowaniem jest jednak stopniowa redukcja dawek, która rodzi mniejsze ryzyko działań niepożądanych, w przeciwieństwie do walproinianu, jest sposobem sprawdzonym, powszechnie stosowanym i bezpiecznym.
Odstawiam ten syf dobrze że to doczytałem.
Niech ktoś doświadczony mi powie czy po przerobieniu 3/4 paczek klona 30tab 2mg po 3mg dziennie są jakie kolejek szanse na wystąpienie napadów padaczkowych w skali 1 do 10.
Bo ja wątpię żeby wystąpiły jakiekolwiek poza bezsenność wzmożonymi lekami.
Edyta
Bo zapomniałem jak masz wątpliwości to odstaw klona na tydzień i sprawdź co się dzieje proste jak drut, zamiast zapobiegać czemuś czego może wogóle nie być, trując się tym kwasem który ma tak długą i tak mocną listę skutków ubocznych że lepiej wypierdalać 20gram glutaminy i witaminę B6 dziennie.
Poleciałem trochę off topem ale sory.
Lek w moim przypadku, czyli borderline - pomogl i jakos szczegolnie nie zaszkodzil.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.