@deupsztak
Z tego co kojarzę, jak kiedyś czytałem o 2cb, to walenie w nocha się nie opłaca. Krócej trzyma, czy gorsza biodostępność, nie pamiętam. Ale znam takich, co jak zapierdolą w klamkę to prawie jakby połkneeli taki mają ciąg xD
scalono-delicsajko
Czy 2cb napełnia serotoninę? Mam takie wrażeni, ale to pewnie ta przyjemność podobna do MDMA... kurwa wstalem po tripie, smutno.. ale i tak w nocy przegiąłe. Pozdrawiam i Miłego dnia
Ech, no nic.. -.-
No jak pamiętam z przed roku czystą fazkę na 2cb to były piękne wizuale, a samopoczucie właśnie takie trochę pod Mkę podjeżdzało. Wiem, że działa to w jakiś sposób na serotoninę, jednak inaczej niż MDMA bo M'ka wypłukuje. A to działało jakoś na innej zasadzie, dlatego naszła mnie taka myśl, że może 2cb zbiera w tobie tej serotoniny, a to by pozwoliło mi szybciej wziąć M'kę :D
Niestety tak pięknie to nie ma :/
ale przynajmniej 2cb działa jak się jest wypłukanym po emce. A na regenracje serotoniny możesz wypróbować 5htp (prekursor serotoniny, organizm sobie przerabia to na serke ), tylko z 2 dni przed braniem emki niby nie należy jeść.
Podziel się posiłkiem, chamie
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.