Była ostatnio babka co ją kwasy i MDMA nie kopały, niby wała dostała od dila - okazało się, że na konkretnej obstawie lekowej jest i przez to zero efektów.
Znowu będąc na licie większość tripów będzie mroczna i nieprzyjemna, może nawet dojść do śmierci, a jak nie to można się bardzo zrazić do psychodelików.
Nie wiem jak jest z sele i co ty tam jeszcze łykasz ale substancje wszelakie polecam testować na czysto.
Ja tylko Rasagilinę (MAO-B) biorę, ale teraz już wiem, żeby nie próbować nic na lekach.
Zwłaszcza fenyloetyloamin ( jak się bierze MAO-B. (przestrzegam, bo nic nie ma o tym w polskim Internecie!)
Spis większości dostępnych fenyloetyloamin: https://pl.wikipedia.org/wiki/2-Fenyloetyloamina
Nie stosuje się jako takich narkotestów na 2C-B aczkolwiek ponoć jest szansa, że po spożyciu może wyjść wynik pozytywny dla amfetaminy. Spotkał się ktoś kiedyś z taką niespodzianką albo potwierdzi, że badali go na mocz i nic nie wyszło?
Jak dla mnie 15mg to malutko , lepiej 30 .
@rosier nada sie , jeszcze jak
18 stycznia 2021rosier pisze: Długo o tym myślałam i zdecydowałam o spróbowaniu psychodelików, fascynują mnie one i to, co można dzięki nim zrozumieć. A jako że nie chcę rzucać się od razu na głęboką wodę, czy 2C-B nada się na pierwszego psychodelika? Czy lepiej grzyby, a radyjko zostawić do nexusflipa?
Długo o tym myślałam i zdecydowałam o spróbowaniu psychodelików, fascynują mnie one i to, co można dzięki nim zrozumieć. A jako że nie chcę rzucać się od razu na głęboką wodę, czy 2C-B nada się na pierwszego psychodelika? Czy lepiej grzyby, a radyjko zostawić do nexusflipa?
A tak w ogóle to przygodę z psychodelikami zaczynałbym od niewielkich dawek LSD a potem psylo.
Niemniej, 2C-B w miksie z MDMA robi nieziemską robotę, zwłaszcza kiedy mózg jest już odpowiednio "napoczęty" , Bóg mi świadkiem jak pewna dama narzygała do miski, by po chwili, zupełnie nieświadomie założyć ją na głowę i być bardzo zdziwioną tym co zaszło
Piękne wizuale, cały pokój pełen baniek mydlanych, faktura przedmiotów lub wzory z ubrań przenoszone wzrokiem na inne rzeczy, taki lekki i wesoły mindfuck.
Chyba najweselszy przyjmowany przeze mnie psychodelik, taki cyrk w oczach i mózgu.
odcxucia w trakcie tripa:
drzenie miesni falujace po ciele
migotanie obraxu i falowanie momemtami(delikatne)
taki dziwny dzwiek w uszach jakby wiatr
z odczciem lekkiej ciezkosci
bodyload, lek, dezorietacja
swiatlo lekko magiczne jakby opoznienia w widzeniu swiatla
irytuja dodatkowe urojenia sluchowe
silne nadcisnienie ze az nos mi przytkalo tak mi krew napompowalo.
euforie czulem moze z 5 min jak zaczynalo wchodzic moze ze wzgledu na zespol serotoninowy nie odczulem tego co powienienm.
opis tripa
dzalanei psychodeliczne sine ale znowu chojowo bo jest nie ogar i sam znika nawet i btrakuje czegos z ketaminy czy LSD bardziej DXM ale takie sterylne
jakby mysli powstaja z takiej pustki i znikaja w niej
taka jebana dziura w mhslach
jakby zastopowane petle DXM ktore jakby sie zaczynaly ale nie mogly sie wykonac
jak by bedac ewczyms roxpoczetym ale nie zakonczonym
chcąc kontynulowac jakas mysl nagle jakby czas w druga strone i pustak i pojaia die inna mysl oderwna lol
odruchy staja sie xupelnie inne jakby odwrotne i jeszcze odwrocone
(chodzi o to ze jak przykladowo odbicie lustrzane niby jest takie samo ale jednak jest inne bo strony sie obracaja.
trudno to wytlumaczyc ale w kazdymr razie taki schemat odwracania uczuc czynnosci i mysli ppdczas fazy
myslac ze mnie wkurwia juz ten stan jednoczenie nie czulem wkurwinia tylko cos co ciezko okreslic
podsumowujac wole ketamine DXM lub LSD bo kazda z tych substanci ma cos w sobie do czego warto wrocic cos glebszego np
ketamina taka subtelnosc z wizualami niby nie dxiala mocno ale jest tak lajtowo.
DXM ciekawe wizje powiazane z myslami itp. LSD glebokie refleksje i przmeyslenia.
2cb = syf na bani.
mozliwe ze poprostu ocxekiwalem zbyt wiele gdy przyjelo sie ze jest to cos pomiedxy MDMA a LSD.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.