Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Jako że bardzo mnie zainteresowało działanie GHB na organizm a nigdy nie miałem z tym do czynienia to czy wgl opłaca mi się kupować BDO ? Czy jednak powalczyć o zdobycie giebla choć są na to niskie szanse w mojej sytuacji :(
  • 1876 / 193 / 0
giebel lepszy ale od biedy możesz 100ml BDO sprobówać
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 153 / 12 / 0
@Orbitron ja bym postarał się o giebla albo GHB, BDO to słaba faza a zdrowie niszczy najbardziej bo to największy syf z tej trójki
  • 13 / 1 / 0
20 grudnia 2020Orbitron pisze:
Jako że bardzo mnie zainteresowało działanie GHB na organizm a nigdy nie miałem z tym do czynienia to czy wgl opłaca mi się kupować BDO ? Czy jednak powalczyć o zdobycie giebla choć są na to niskie szanse w mojej sytuacji :(
Lepiej staraj się o dobrego GBL'a. BDO to syf i jak wspomniał poprzednik. Szkodliwy dla zdrowia na dłuższą metę. Możesz kupić mniejszą ilość, żeby zobaczyć, czy taki rodzaj fazy Ci się spodoba. Oczywiście na GBL'u będzie kilka razy lepsza
  • 142 / 3 / 0
a ja mam takie pytanie , mam nadzieje ze odpowiedni wątek - jest opcja zamowic gbla ze sklepu "GBL europe" kiedy przykladowo bede pare dni w czechach nocowal w hotelu aby tam odebrac zamowienie?
  • 301 / 60 / 0
Nie wiem co to za sklep, ale jeżeli jest to legalne w Czechach (czyt. nie potrzeba specjalnych uprawnień do zakupu GBL) to jak najbardziej jest to możliwe.
Ziomek kiedyś taką akcję odwalił z tym że wtedy był na Litwie.
  • 153 / 12 / 0
W praktyce możesz nawet pojechać do Czech i ustawić sobie na odbiór w punkcie przesyłki. Odbierasz i masz, pełny legal tylko potem musisz się tułać do Polski i liczyć że graniczni nie będą mieli gorszego dnia.
  • 98 / 4 / 0
co myslicie o mixie z mj?
  • 1 / / 0
29 grudnia 2020Narkotykowiec pisze:
a ja mam takie pytanie , mam nadzieje ze odpowiedni wątek - jest opcja zamowic gbla ze sklepu "GBL europe" kiedy przykladowo bede pare dni w czechach nocowal w hotelu aby tam odebrac zamowienie?
Zamawiałam z tego sklepu będąc w Niemczech i ogólnie polecam, jedyny minus jest taki, że można go zamówić bez uprawnień jedynie w formie żelu. Zawiera 1% celulozy przez co nie rozpuszcza się w napojach i pije się takiego glutka, przykra sprawa.

Aktualnie chcę się wybrać na Czechy/Słowację, ale nie mam pojęcia jak z hotelami ani jak tam działają paczkomaty/punkty odbioru...
  • 5783 / 1185 / 43
Bardzo dobry miks.
Ale kannabinoidy mogą nieco "spłycić" gieblową euforię.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.