Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1122 / 0
20 grudnia 2020Fadam pisze:
Czy pregaba w niskiej dawce (75mg) działa dysocjacyjnie? Mam poryty ceban na tym punkcie i pomimo jej przeciwlękowego działania jakbym poczuł nawet w małym stopniu uczucie podobne do psychodelików to bym sie nieźle porył
To nie jest nic co Cię poschizuje. Nie ma efektu dysocjacyjnego na takiej dawce.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 174 / 14 / 0
22 listopada 2020acylowac27 pisze:
Po jakim czasie od odstawienia prega powinna zacząć działać jak na początku? Przy okazji chciałbym polecić fasoracetam jako środek na likwidację objawów odstawiennych. Nie każdemu pomoże, ale warto spróbować, mi pomógł.
Zacytuję sam siebie. Dla zainteresowanych tym ile trzeba czekać.
Co prawda nie wyzerowalem jeszcze ale po miesięcu na 75 mg (schodziłem z 300 mg) wrzucone dwa razy 450 działa jak 300 mg po dwoch-trzech tygodniach codziennego stosowania czyli całkiem nieźle choć bez rewelacji.
I jeszcze raz polecam fasoracetam na odstawkę, choć nie każdemu pomoże, mi pomógł zejść bezboleśnie, zostało mi jedynie to 75 mg.
  • 191 / 9 / 0
Biorę w tej chwili 675mg pregabaliny dziennie w dwóch dawkach (do tego jest jeszcze parogen 60 mg rano i chloropetixen 100mg wieczorem). Jestem od 3 tygodni na zupełnym detoksie i diecie. Staram się zejść z wagi i zastanawiam się czy pregabalina może mieć wpływ na mój metabolizm i czy może opóżniać efety odchudzania mimo utrzymywanego ruchu fizycznego i trzymania diety?
  • 57 / 6 / 0
20 grudnia 2020wsrh15 pisze:
efety odchudzania mimo utrzymywanego ruchu fizycznego i trzymania diety?
mordko, waga spada powolniutku, mowie na swoim przypadku. bo uprawiam bezczynnosc
co wiecej- wlewam kaloryczne piwa, tkanka tluszczowa wzrasta
Uwaga! Użytkownik przedmuchany nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Ej łączyliście może pregabę braną codziennie (150 rano z sertraliną i 150 wieczorem samodzielnie) z Lorkiem? I z sokiem grejpfrutowym? :tabletki:
  • 191 / 9 / 0
20 grudnia 2020przedmuchany pisze:
20 grudnia 2020wsrh15 pisze:
efety odchudzania mimo utrzymywanego ruchu fizycznego i trzymania diety?
mordko, waga spada powolniutku, mowie na swoim przypadku. bo uprawiam bezczynnosc
co wiecej- wlewam kaloryczne piwa, tkanka tluszczowa wzrasta
Wiem o tym już raz zbiłem 30 kg teraz znowu przytyłem przez stan w jakim się znalazłem (chlanie ćpanie i jedzenie syfu) ale zastanawiam się czy pregabalina może miec na to wpływ. Ludzie piszą o przybieraniu wagi na tym leku i nie wiem czy utożsamiać to z samym objadaniem się przez zwiększone łaknienie (którego ja nie odczówam) czy działanie tak leku samego w sobie na organizm że metabolizm jest gorszy i człowiek przybiera na wadze. Raczej głupie pytanie ale jestem na restrykcyjnej diecie i mam troche paranoje na tym punkcie. Jak ktoś jest w stanie mi odpowiedzieć to będę wdzięczny
  • 1299 / 259 / 0
Spróbujcie sobie normalnie theraflu wziąć przy odstawce pregabaliny. Mi pomogło na dreszcze i ból mięśni, bo mi się z grypą pojebało, normalnie jedno opakowanie mnie postawiło z wyra %-D
Tylko ja nie brałem grama pregabaliny. Pseudoefka, paracetamol :* :*
  • 12 / / 0
Dreszcze i ból mięśni? Przy wcześniejszym odstawieniu takich oznak nie miałem.

Czy znane jest komuś zjawisko spotęgowanej reakcji na dźwięki? Nie mówię tu tylko o nadwrażliwości, ale też zjawiska lekkiego echa? Miałem tak kilkukrotnie zazwyczaj budząc się w nocy w skutek właśnie tych dźwięków. Reakcja mojego serca to czysta panika...
  • 304 / 19 / 0
Jakie są dawki dysocjacyjne dla osob bez oraz z wyrobioną tolerką?
  • 3455 / 1122 / 0
20 grudnia 2020hubii pisze:
Spróbujcie sobie normalnie theraflu wziąć przy odstawce pregabaliny. Mi pomogło na dreszcze i ból mięśni, bo mi się z grypą pojebało, normalnie jedno opakowanie mnie postawiło z wyra %-D
Tylko ja nie brałem grama pregabaliny. Pseudoefka, paracetamol :* :*
Odstawka pregabaliny i bóle mięśni i dreszcze? IMO nie postawi pseudoefedryna i paracetamol, albo reagujesz na placebo, albo nie miałeś objawów odstawienia tylko rzeczywiście było to przeziębienie.

@StanislawZoneLol, z tolerancją, to zależy jaką, wszak tolerancja rośnie, maleje.
Chyba nikt mądry nie wchodzi od razu na dawki dysocjacyjne przed spróbowaniem smakołyku? Także masz już jakąś tolerancję - musisz celować sam. Ja zaczynałabym - oczywiście tak na oko, to są kwestie indywidualne - od 900mg w górę.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.