Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
20 grudnia 2020Fadam pisze: Czy pregaba w niskiej dawce (75mg) działa dysocjacyjnie? Mam poryty ceban na tym punkcie i pomimo jej przeciwlękowego działania jakbym poczuł nawet w małym stopniu uczucie podobne do psychodelików to bym sie nieźle porył
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
22 listopada 2020acylowac27 pisze: Po jakim czasie od odstawienia prega powinna zacząć działać jak na początku? Przy okazji chciałbym polecić fasoracetam jako środek na likwidację objawów odstawiennych. Nie każdemu pomoże, ale warto spróbować, mi pomógł.
Co prawda nie wyzerowalem jeszcze ale po miesięcu na 75 mg (schodziłem z 300 mg) wrzucone dwa razy 450 działa jak 300 mg po dwoch-trzech tygodniach codziennego stosowania czyli całkiem nieźle choć bez rewelacji.
I jeszcze raz polecam fasoracetam na odstawkę, choć nie każdemu pomoże, mi pomógł zejść bezboleśnie, zostało mi jedynie to 75 mg.
20 grudnia 2020wsrh15 pisze: efety odchudzania mimo utrzymywanego ruchu fizycznego i trzymania diety?
co wiecej- wlewam kaloryczne piwa, tkanka tluszczowa wzrasta
20 grudnia 2020przedmuchany pisze:mordko, waga spada powolniutku, mowie na swoim przypadku. bo uprawiam bezczynnosc20 grudnia 2020wsrh15 pisze: efety odchudzania mimo utrzymywanego ruchu fizycznego i trzymania diety?
co wiecej- wlewam kaloryczne piwa, tkanka tluszczowa wzrasta
Tylko ja nie brałem grama pregabaliny. Pseudoefka, paracetamol
Czy znane jest komuś zjawisko spotęgowanej reakcji na dźwięki? Nie mówię tu tylko o nadwrażliwości, ale też zjawiska lekkiego echa? Miałem tak kilkukrotnie zazwyczaj budząc się w nocy w skutek właśnie tych dźwięków. Reakcja mojego serca to czysta panika...
20 grudnia 2020hubii pisze: Spróbujcie sobie normalnie theraflu wziąć przy odstawce pregabaliny. Mi pomogło na dreszcze i ból mięśni, bo mi się z grypą pojebało, normalnie jedno opakowanie mnie postawiło z wyra![]()
Tylko ja nie brałem grama pregabaliny. Pseudoefka, paracetamol![]()
![]()
@StanislawZoneLol, z tolerancją, to zależy jaką, wszak tolerancja rośnie, maleje.
Chyba nikt mądry nie wchodzi od razu na dawki dysocjacyjne przed spróbowaniem smakołyku? Także masz już jakąś tolerancję - musisz celować sam. Ja zaczynałabym - oczywiście tak na oko, to są kwestie indywidualne - od 900mg w górę.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.