Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
26 września 2020SabuSebe pisze: Aha, przed jazdą samochodem wypilem kakao i zapaliłem troche zioła, ale nie wiem czy ma to znaczenie
Ale wydaje mi się że to przez to bylo , bo kiedys po takim mixie tez mialem podobnie, tylko slabiej
wierzę ci na słowo.
Nie mów mi jak rzyć bo zle rady dajerz.
Chyba to ta jedna ze zmian nieodwracalnych.....
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
A to na pewno, oby Tobą też.
Faza totalna. Trip dysocjacyjny, moje mieksce pracy, jakiśkomputer rozwijajacy sie w nieskończoność, chyba jakas forma sztucznej inteligencji.
Pytam typa czy pracujemy, bylem pewien ze tp bylomoje miejsce pracy, a.to byl moj pokoj i współlokatora pytalwm i potem tarzalem sie po podlodze, alr nie pamiętam.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.