Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
jestem na substytucji suboxonem 4mg, za pierwszym razem fajnie zabił skręta po oxy i majce, praktycznie od razu zrobilo mi sie lepiej. tak zeby na co dzień normalnie zyc jest git i jak ktos chce sie faktycznie uwolnic od opio to polecam, powoli przyzwyczaja się do życia bez wspomagania opio. jednak ochota na zacpanie wiecej jest i to duża, wiec wiadomo, zalezy od nastawienia czy uda sie odwyk.
jesli chodzi o iv to najbardziej prawdopodobne wydaje mi sie to co jest w wypowiedzi tutaj gdzies wyżej, że na poczatku przy iv naloksonu jest za malo zeby zadzialal,ale przy kolejnych strzalach juz wchodzi i robi skręta. jak bede miala okazje to sprobuje suboxone iv i opisze tutaj.
jestem ciekawa czy ktos jest w stanie potwierdzic info ze nalokson sie nie wchlania pod jezykiem?
Ja słyszałem (od kumpla, więc dowód anegdotyczny, wcale tak nie musi być), że to jest najzwyczajniejszy straszak, nie mający dużo wspólnego z prawdą. No, bo przecież buprenorfina ma większe powinowactwo do receptorów aniżeli nalokson, więc nic się nie powinno dziać. Ale na sobie nie próbowałem, nie miałem okazji. Brałem bupre w postaci transteców i bunondolu, a ostatnio przed metadonem to Bunorfin 2 i 8.
Może jest na forum ktoś kto kiedyś zaryzykował i trzasnął i.v. preparat żlożony bupry z czystym antagonistą.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.