Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 256 / 8 / 0
Witam,
Otóż biorę paroxe 60 mg i mirty 2x30 mg.
Zauważają nawet inni ,że dorobiłem się trochę masy ciała. To od mirty czy paro?
Wiem ze jak zadzwonię to każe mi brać jedna mirtę i zejść z paro a ona nawet się nie rozkręciła... ktos pomysł?
Uwaga! Użytkownik justrelax nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 560 / 54 / 0
Przewijało się w postach, że przy mircie/miansie dodawało kg. Brałem paro w wysokich dawkach i nie było żadnego tycia.
  • 2198 / 366 / 0
Na paro (60mg) osobiście zrobiłem życiówkę jeśli chodzi o formę.
Kwestia codziennego ruchu i diety.
A mirta powoduje niestety czasami gastro, i może powodować zwiększenie sodu w organizmie.
Jak się człowiek wpierdala tłuste maki burgery czipsy słodycze etc to nic dziwnego że i kiedyś się obudzi jako z zbiornik retencyjny (i podejdzie wodą podskórną i podejdzie smalcem).
Teraz używam mirtazapiny, jako usypiacza i żeby potencjlizowała wenlafaksynę (na początku stycznia taki stack dok prywatnie mi przepisał na zmianę paroksetyny, no i oczywiście żeby klony i baklo odstawić) :tabletki:
300 wenli i 45 mirty (trochę sobie podkręciłem wszystko wiadomo)
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 8 / / 0
Cześć! Jak działa mechanizm tycia po paroksetynie? Odkłada się woda, zwolniony metabolizm? Przyjmowałem te substancje półtorej roku temu, jednak dużo na niej przytyłem. Teraz chciałbym wrócić, bo jej działanie było zbawienne, ale boje się że znowu utyje i moje ED się pogorszy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.