28 marca 2020smacznyjez pisze: Byc moze to glupie pytanie, ale dlaczego tolerancja mialaby wyksztalcic sie akurat na dzialanie nasenne, a nie przeciwlekowe czy aktywizujace?
28 marca 2020BladziuchnyStrach pisze: Jak dawki do 40mg klona nie działa motywująco to musisz znaleźć inną substancję i trzymać się od tego z daleka. I mówię serio - na niektórych dobrze zadziała lorek, na innych bromek - ale z taką tolerką to nie bierz benzo.
Na mnie świetnie działał 1mg klona dopóty działał.
Z benzo na dzisiaj szaleję i jadę bez trzymanki, codziennie jem całą paczkę czegoś innego. Dziś poszedł Sedam, cała paczka 6mg. Jest miło, chce się rozmawiać, ale kuuuurde no, ciągnie do spania niestety.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
@Psychopatycznymisiu właśnie, otóż to. Ja nie piję alko praktycznie wcale (kilka piw na pół roku max) i wszystkie benzo działają jak ta lala w niskich, terapeutycznych dawkach.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.